Ryttare förlitar sig på NFTA för att komma till firandet firande

Ryttare förlitar Gå Ner I Vikt På En Vecka sig på NFTA för att komma till firandet firande

(WIVB) julafton, Joile Rodriguez bunter upp och tar med sig ryggsäcken fylld med några små skatter till NFTA buss depot. Buffalonen väntar inuti, bort från snö och kyla. Han där varje morgon, inklusive jul, att ta en tur till Niagara Falls.

verkligen en välsignelse att bussarna kör på semester som jul eftersom vi vill besöka familjen, sa den vanliga ryttaren.

Mycket av vårt samhälle har inte transport, säger Tom George, NFTA-direktören för kollektivtrafik. viktigt för varje dag som reser som att få folk till skolan, jobbet, läkarmottagningen och för semestern, det är en anslutning till människor. NFTA har flera hundra arbetare som rapporterar till kontoret Gå Ner I Vikt På En Vecka på julen, deras uppdrag sträcker sig från buss- och järnvägsoperatörer till mekanik och kontrollrumsövervakare. Regissören säger att det är viktigt att Går Man Ner I Vikt hjälpa människor att komma till var de går.

en del av samhällets tyg. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.