Ryssland förväntar sig skörden av skörden i 2017

Ryssland förväntar sig skörden av skörden i 2017

Moskva, 8 oktober: Ryssland förväntar sig en skördehögskörd i år, sade Rysslands president Vladimir Putin i söndags i ett gratulationsmeddelande till jordbruksarbetare på jordbruks- och bearbetningsindustrins arbetsdag, enligt Kreml.

‘Jordbruk i dag är agro industrikomplexet som en av de snabbast växande grenarna i vår ekonomi. I år förväntar vi oss en rekordhög sädeskörd på cirka 130 Går Man Ner I Vikt miljoner ton, vilket har uppnåtts trots ogynnsamma väderförhållanden’ Putin sade Xinhua rapporterade.

Ordföranden noterade att Ryssland Viktminskning Tabletter har bekräftat sin status som världsledande producent och exportör av spannmål, vilket medför att positiva trender ses om produktionen av fläsk, fjäderfä, oljebärande grödor, sockerbetor, frukt och grönsaker.

Talar mycket om de effektiva åtgärder som vidtagits för att öka agroindustrin, sade Putin att Gå Ner ett Kilo I Veckan Ryssland fortsätter att utveckla ekologiska produkter och djup bearbetning samt stärka sina positioner på globala marknader.

Han sade också att förbättring av levnadsstandarden på landsbygden är fortsatt prioriterat land.

‘Det betyder att stärka den sociala sfären, renovera skolor, hälsoklinor, kulturcentrum, bygga vägar och utveckla landsbygdsområden’, sade Putin.

Från och med 1999 är jordbruks- och bearbetningsindustrins arbetsdag en officiell professionell semester i Ryssland och markeras årligen den andra söndagen i oktober.