Ryska VM ger Rooney

Ryska Viktminskning Tabletter VM ger Rooney

England kapten Wayne Rooney har talat om sin kärlek att spela för sitt land efter att ha bekräftat att han avser att avsluta den internationella scenen som följer 2018 VM.

Den 30-årige Manchester United-framåt har behållit Englands kaptenskap under ny manager Sam Allardyce och kommer nu se till att leda de tre lejonen till finalen i Ryssland om två år.

Rooney kommer att leda England ut i sin första VM-kvalifierare i Gå Ner ett Kilo I Veckan Slovakien på söndag men erkände att han förväntar sig att detta är hans sista internationella kampanj.

har hittills haft en fantastisk internationell karriär, spelat många spel och haft varje minut men på ett tag kommer det att sluta, sa han.

inte gammal, jag är 30 år och kommer Ryssland, jag känner att det är dags för mig att säga adjö till internationell fotboll.

sinnet är uppbyggt men det är upp till Sam Allardyce igen under de närmaste två åren men, om det är valt, har jag haft det, några höga, lite låga men jag är en oerhört stolt man. var kaptenen under Roy Hodgson som England kvalificerade sig för Euro 2016 med en 100 procent rekord innan han slogs Går Man Ner I Vikt ut från turneringen mot Island i 16-tals rundan.

Under kvalificeringen blev Rooney England hela tiden ledande målskytt, men han blev kvar besviken efter att de fattiga visade sig i finalen i Frankrike, trots att han redan hade fattat sitt beslut att fortsätta med England, trots att Alan Shearer, som gillar att han skulle gå i pension.

efter turneringen, med alla frågor om huruvida jag ska sluta spela, sa jag att jag ville fortsätta, sa han.

är något jag älskar att göra och jag gjorde det medvetna om Sam när han fick jobbet. Jag ser fram emot att komma tillbaka på planen, (det finns) dåliga minnen från det sista spelet för England så det blir trevligt att få spela igen.

Jag vet själv att Ryssland kommer att vara min sista möjlighet att göra någonting med England så jag ska försöka njuta av dessa två år och förhoppningsvis kan jag avsluta min karriär med England på ett högt. har spelat i sin favorit nummer 10-roll på Manchester United under Jose Mourinho och Allardyce har föreslagit att han kommer att distribuera sin skeppare i samma position för England.

Och den tidigare Everton-ungen har sagt att han kommer att vara tillgänglig för Allardyce under överskådlig framtid, även om han har satt sitt eget datum för att gå ner.

sa att jag var tillgänglig för val, tillade Rooney.

varn mig att säga att jag ska fortsätta eftersom det är vad jag vill göra, sa jag om vald, jag tillgänglig.

tänkte upp för Euros, om vi gjorde det bra eller gjorde det bra, att jag skulle fortsätta efter turneringen.

då och på semester och tillbaka på Manchester United har jag inte haft mycket att tänka på.

glad att chefen har kommit in, sätt mig i truppen och gett mig möjlighet som kapten.

tror det är fortfarande två år kvar men jag började spela fotboll professionellt när jag var 16, internationell fotboll när jag var 17 så 15 år med internationell fotboll är många år och jag tror att det skulle vara rätt tid att avsluta.