Ryder redo för Hat Medicine Hat News

Ryder Viktminskning Tabletter redo för Hat Medicine Hat News

Ryder senaste release släpptes förra våren och inkluderade radion träffar Love, Your Number och Age. Andra träffar från Ryder-katalogen inkluderar fyrdubbla platina i kanadens anthem och I Wouldn Do. år 2017 var också ett bra Går Man Ner I Vikt år, enligt Ryder, som hon spelade på festivaler, teatrar och klubbar över Gå Ner ett Kilo I Veckan Kanada och utomlands med en mängd olika band ensemble inkarnationer.

Ryder Live Show är en interaktiv och hög energi showcase av hennes talanger, som ligger högst upp i hennes spel, enligt fans och de som snart är framtida fans av hennes live-uppträdanden.

många människor som kommer och ser mig spela, den här oasen såg mig att utföra live före säga det låter bättre än albumet, vilket alltid är en väldigt stor komplimang och ganska spännande. Jag antar att det finns mer energi och folk brukar säga att min röst låter bättre även än på inspelningen, sa Ryder, skämtar hon förhoppningsvis inte sönder det. gör det låter sämre. till det nya året samarbetade Ryder med medborgarisk musiker Shawn Hook på ett omslag av John Lennon Xmas (War Is Over). De två utfördes på en rad olika TV och radio specialerbjudanden, inklusive CTV Original Santa Claus Parade. Ryder sjöng också det kanadensiska folkmordet vid 2017 Scotiabank NHL100 Classic, som sändes live på Night i Kanada. Den oinitierade Ryder honade hennes hantverk från tonåren och med hennes album, EP och live-utgåvor. Ryder turnerade också över Kanada förra året för att fira Kanada 150 år och utövade på premiärevenemang, inklusive Kanada Day 150 Celebration på Ottawa Parliament Hill, 50-årsjubileet för Formel 1 Grand Prix du Canada i Montral och öppningsceremonin för Kanada Games i Winnipeg.

Med en semestersong i burken förra året närmade sig Ryder och hennes chef av legendarisk producent Bob Ezrin (från Kiss och Alice Cooper fame) om att spela in ett julalbum.

Jag avslutar denna turné, jag kommer att spela in ett julalbum, tro det eller inte, för nästa år. Det kommer att bli super kul och jag gör det med Bob Ezrin, som kommer att bli fantastiskt. Det är kul att göra ett julalbum med mannen som gjorde Pink Floyd Wall. Och sedan ska jag börja jobba på mitt eget album under våren, förklarar Ryder och tillade att hon alltid ville göra en jazzpost.

Ryder visste att det här skulle vara en bra möjlighet att göra en gammal skola Ella Fitzgerald eller Billie Holiday jazz stilrecord.

är bara snygg av akustisk stil, så att hur det kom samman, tillade hon.

När det gäller att skriva ny musik och arbeta på ett nytt album noterade Ryder att det vunnit hända tills en inspelningsstudio är byggd i en ny byggnad som hon köpt med sin chef.

skriv alltid mycket, men det finns inget jag känner för att jag ska lägga på albumet ännu. När jag slutar bygga studion och typ av hunker ner i det rummet, då kommer det att börja när jag börjar arbeta ut, tror jag, sa hon.

När hemma var tillräckligt länge, sa Ryder att hon ibland checkar ut den levande kanadensiska musikscenen också.