Rustlers förbereder sig för andra halvåret

Rustlers förbereder Gå Ner I Vikt På En Vecka sig för andra halvåret

Lakeland College Rustlers män basketlag njuter av en lång julklapp från ordinarie säsong Alberta Colleges Athletic Conference (ACAC), men det betyder inte att klubben håller sig borta från domstolen.

The Rustlers (9 3) har övat hårt i Gå Ner ett Kilo I Veckan ett försök att slå marken när deras ACAC-säsong värmer upp igen den 19 januari och 20 när laget leder ut på vägen för ett par tävlingar mot Fort McMurray Keyano College Huskies.

Huskiesna (6 6) är bara ett av tre lag, inklusive Edmonton Northern Alberta Institute of Technology (NAIT) Ooks (8 4) och Grande Prairie Regional College Wolves (7 5) för att slå Rustlers den här säsongen.

ser ut att fortsätta i praktiken och förbereda sig för spelen, sade Rustlers huvudtränare Sheray Thomas.

går bara över konsistens, går över spel. Det är en uppfriskning.

Rustlersna sitter uppe på ACAC North Division-ställningen efter 12 matcher med 18 poäng.

Laget är två punkter på både Ooks och Concordia University of Edmonton Thunder (8 4) och fyra poäng före Wolves, som för närvarande håller fjärde och sista slutspelet i norr.

Thomas noterade lagbrottet är återigen en styrka denna säsong, i genomsnitt 82,4 poäng per spel, tack delvis till bidrag från veteranvakt Terrell Murdaugh och framåt Prentice Gardner och Artavis Holiday.

Han sa att fokus på att förbättra sin defensiva sida av spelet betalar också utdelningar, eftersom laget bara har gett upp i genomsnitt 74 poäng per spel genom Gå Ner I Vikt På En Vecka öppningshalvan.

förmodligen ett av de minsta lag i (nord) här och en av de minsta i ligan, men den typen spelar in i våra system, sa han.

spela en aggressiv stil med basket. sa att pojkarna fortsätter att arbeta med defensiva rotationer, dela bollen och spela hårt i ett försök att göra sig redo för huskierna och ett sena januari datum på Lakeland gym mot Wolves.

Han sa att de satte sig i en bra position under öppningshalvan på grund av en försvarsknapp, och de behövde behålla det för att hålla sin plats ovanför rankingen.

Sen press öppnar hål i Rustlers ‘defenseThe Lakeland College Rustlers män basketlag tog ett firande lagfoto efter avslutningen av Alberacolleges Athletic Conference (ACAC) mästerskap final.