Runt Town Briefs 1

Runt Town Briefs 1

UNGDOMROTARER: Eau Claire Noon Rotary Club har hedrat sex högskolepensionärer för januari:

Memorial High School: Harley Smalstig, son till Jessica Meyer och Jonathan Smalstig.

Smalstig har varit involverad i Future Farmers of America i fyra år och har hjälpt till att organisera Farm City Days och anta Går Man Ner I Vikt ett familjeprogram under semestern.

Smalstig är skolans distriktsstudenter på DeLong Middle School och har arbetat Gå Ner ett Kilo I Veckan på Green Mill Restaurant i två år. Han har anordnat fundraising händelser för restaurangen.

Smalstig planerar att delta i Chippewa Valley Technical College för att få sin affärshanteringsgrad och sedan överföra till UW Eau Claire för en kandidatexamen i företagsutbildning.

Memorial High School: Meiyi Chen, dotter till De Q och Cai Xiu.

Chen är medlem i Partners Club, Self Sufficient Women Club, National Honor Society, Junior Physicians of America och Upward Bound, och har deltagit i olika vårdprogram.

Hon utsågs till Outstanding Key Clubber och fick Junior Key Clubber Award. Hon är en fem gånger mottagare av E squared Award och fick också Trio Day Placesetter och Trio Day Newcomer Awards. Phillips Memorial Public Library. Hon har också handledat på en lokal grundskola.

Chen har blivit godkänd på UW Eau Claire men väntar på att höra från ett annat universitet. Hon planerar att majora i biologi, mindre i miljövetenskap och ta klasser för läkarskola. Hennes mål är att vara en läkare som specialiserat sig på neurologi.

North High School: Kimberly Dornbusch, dotter till Nicole Dornbusch.

Dornbusch spelar varsity tennis och är medlem i Key Club, Student Council och National Honor Society.

Hon frivilliga på Beacon House och Eau Claire County Humane Association.

Dornbusch planerar att delta i antingen Millersville University i Pennsylvania eller UW Madison för att uppnå en examen i meteorologi eller klimatologi.

North High School: Vanessa Evenson, dotter till Phil Evenson och Cindy Evenson.

Evenson är medlem i National Honor Society och Student Council Executive Board. Hon är en fyraårig Honor Roll student, Link Crew Leader och första plats vinnare i 2012 Voice of Democracy.

Evenson var kapten i JV fotbollslaget och var medlem i ban- och fältlaget och varsitybandet.

Hon frivilliga på Oakwood Hills Retirement Home och Dove Healthcare.

Evenson planerar att delta i UW Eau Claire till huvudämne inom straffrätt och minor i psykologi. Hennes karriärmål är att bli en K 9-officerare.

Regis High School: Lauren Clark, dotter till Denny och Mary Clark.

Clark är medlem i National Honor Society och ordförande för Rotary Club. Hon är medlem i konserten och jazzband och har spelat tennis och softball. Phillips Memorial Public Library och volontärer i Gå Ner I Vikt På En Vecka hennes kyrkans plantskola.

Clark är odefinierad på ett college men planerar att majora i biologi med fokus på hälsovetenskap.

Altoona High School: Benjamin Deerl, son till Ted Theyerl och Denise Theyerl.

Theyerl är medlem i Studentrådet, president för National Honor Society och skolmästare för Poetry Out Loud Club. Han kvalificerade sig för statens rättsmedicin, var student i månaden och var publiktävlingsvinnare för Junior Achievement Business Challenge.

Theyerl är medlem i schacklaget och konsert- och jazzband.

I idrott deltog han i cross country, tennis och Chippewa Valley Nordic Ski Club. Theyerl var all konferens i längdskidåkning och var sektionsmästare och lagkapten i tennis.

Theyerl arbetar på Gordy County Market och är en aktiv medlem i Första Congregational Church.

Theyerl planerar att delta i Colby College i Waterville, Maine, med en obestämd major. Han planerar att antingen gå till läkarskolan, fortsätta mer utbildning eller gå in i ministeriet.