runt julgranen i helgen

runt Viktminskning Tabletter julgranen i helgen

Alla kommer att dansa glatt i helgen med juldagen en månad bort. Det finns ett överflöd av festligheter som äger rum runt staden, inklusive den stora trädbelysningsfesten utanför Går Man Ner I Vikt Toronto City Hall på lördag. Så låt Gå Ner ett Kilo I Veckan julen anda ringa och låt vara jolly. och har en skridskoåkning, musikaliska föreställningar, fyrverkerier och naturligtvis trädbelysningen. Den 60 fotsträd och omgivningen kommer att blinka med mer än 525 000 energieffektiva ljus. Tillträde till evenemanget är gratis.

Människor som skridskor på Nathan Phillips Square under kavalkadan av ljus. TORONTO STAD

Om du älskar dessa marknader har du lycka till att det finns flera poppar över GTA i helgen. I Toronto kan du bli glad på den svenska julmarknaden, som äger rum på hamncentret på lördag och söndag. Behandla dina smaklökar till skandinaviska godis och glugg (glögg), när du letar efter handgjorda hantverk och gå med i någon folkdans. Tillträde till marknaden är gratis. Om du letar efter mer konst och hantverk, gå ner till Gladstone Flea Holiday Market. Omkring 20 säljare kommer att vara till hands med handgjorda och unika presenter.

York Durham Heritage Järnväg Santa Tåg i Uxbridge. I lördags kommer hörnet av Carlton och parlamentet i Cabbagetown att vara glatt och ljust för semestersamlingen. Det kommer att bli vagnsrider, musik och mycket mer. Inträde är gratis. Mat och andra donationer kommer att accepteras.

Ringer alla herrar! Gentlemen Expo återvänder till tunnelbanestationen Toronto, Toronto, fredag ​​och lördag. Evenemanget har det bästa inom stil, teknik, musik, sport, bilar, alkohol, grooming, mat och mer. Det kommer också att finnas spännande boxning matcher på fredag ​​kväll. Toronto Blue Jays ikoner Robbie Alomar och Joe Carter kommer att finnas till hands, tillsammans med Maple Leafs legender Curtis Joseph och Darcy Tucker. Du måste vara 19 år eller äldre för att delta och alla är välkomna.

Road och TTC väg stängningar

Om du kommer att vara ute och om i staden i helgen, kom ihåg att det finns en tunnelbana stängning på linje 1 (Yonge University Spadina). Det kommer ingen tunnelbanestation mellan St. Clair och Lawrence-stationerna på lördag och söndag på grund av spårarbete. Shuttle bussar körs under avstängningen. Regelbunden service förväntas återupptas i tid för måndagsmorgon pendling.