Runge sätter upp årstider på medborgare

Runge sätter upp årstider på medborgare

Liknande bitar kommer att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller löpa regelbundet genom hösten, vintern och vårsäsongerna.

Division I-mästerskapsmötet i kors land hölls i Louisville, KY den 18 november, och Alexandria s Megan och Bethany Hasz ledde University of Minnesota i systrarna ‘första Gå Ner ett Kilo I Veckan gången på mästerskapen.

Gophers slutade 19: e som ett lag på 6 K-banan med 488 poäng som de bästa college-löparena i landet som samlades. New Mexico vann NCAA-lagmästerskapet med 90 poäng, följt av löpare i San Francisco med 105 poäng. University of Colorado avrundade de tre bästa med 139.

Megan och Bethany Hasz var två av sex löpare för Gophers som gjorde sin debut på NCAA-mästerskapet. Bethany ledde Minnesota i en tid på 20: 29.32, bra för 70: e plats individuellt. Megan var andra för Gophers på 74: e plats och en tid på 20: 31.01. Madeline Strandemo, Gophers lone löpare som hade tävlat i den här mötet, placerade 83: a totalt i 20: 35.74.

Det var Minnesota 12: e NCAA mästerskap utseende de senaste 13 åren efter att inte kvalificera sig för mötet genom regionals förra säsongen. Gophers idrottare kommer nu att rikta sin uppmärksamhet på banansäsongen som öppnar den 1 december med South Dakota State Holiday Invite.

NCAA Division Gå Ner I Vikt Snabbt Piller II-landsmästerskapsmötet hölls också den 18 november med de bästa D II-löparena i landet som samlades i Evansville, Ind.

Alexandria-infödda Aaron Runge var en stor del av det som han hjälpte guiden Augustana University i Sioux Falls till en åttonde plats med 326 poäng.

Runge, en sophomore, var Vikings ‘andra efterbehandlare när han kom på 56: e plats i en tid på 32: 16.6 på 10K. Hans lagkamrat, junior Nick Larsen, ledde Augustana i en tid på 32: 08.3, bra för 50: e övergripande.

Detta var vikningarna 10: e gången i topp 10 på medborgare i programmets historia.

Alexandria s Amanda Christianson har startat båda spelen den här säsongen för St. Cloud State University Women’s Basketball Program.

Christianson hade två poäng, tre returer, tre assists och två stjäl i Huskies 93 32 seger över Northland College den 18 november. Hon lade till sex poäng och fem returer i sin 67 42 seger över Valley City State University i säsongöppnaren på Nov .

Alexandria s Hannah Eklund simmar för Minnesota State University Mankato Women’s Team den här säsongen som nybörjare.