ruiner strandhelger i norra mars

ruiner strandhelger i norra mars

National Weather Gå Ner I Vikt På En Vecka Service sa att en tropisk stormvarning förblir i kraft för Rehoboth Beach i Delaware, som kan uppleva vindkastningar på upp till 50 mph och livshotande stormsteg under högvatten sen söndag och till måndag. Östkusten på söndag, avlägsna hotet av kraftigt regn men bibehåller tillräcklig kraft för att hålla stränderna i fara för farliga vågor och strömmar och utanför gränserna för besvikna simmare och surfare under semesterhelgen.

National Weather Service sa att en tropisk stormvarning förblir i kraft för Rehoboth Beach i Delaware, som kan uppleva vindkastningar på upp till 50 mph och livshotande stormsteg under högvatten sen söndag och till måndag.

Virginia Beach var också under en tropisk storm varning söndag, med väder tjänsten beskriver villkor som ‘blåsig till blåsig.’ Ingen betydande nederbörd väntades för området, Gå Ner I Vikt På En Vecka även om spridda regn kan förekomma i delar av södra New England och i Mellanatlanten.

I New Jersey kan tropiska stormkraftvindar piska upp på måndag, och rekordflödet var ett hot syd för Atlanten.

National Hurricane Center upprätthöll sin tropiska stormklocka för Martha’s Vineyard och Nantucket och sade att farliga stormstörningar skulle fortsätta längs kusten från Virginia till New Jersey.

‘Kombinationen av en stormstråle och tidvattnet kommer normalt att orsaka att torra områden nära kusten översvämmas av stigande vatten som rör sig inåt landet från kusten’, sade orkancentret på morgonen rådgivande.

Hermine (hennes MEEN) orsakade redan två dödsfall, skadade egenskaper och lämnade hundratusentals utan el från Florida till Virginia. Det spawned en tornado i North Carolina och stängde stränder så långt norrut som New York.

‘Det här är inte en strandhelg för någon i Midatlanten i nordöst,’ säger Eric Blake, en orkanspecialist vid National Hurricane Center i Miami.

Hermine steg upp över Mexikanska golfen och slog Florida fredag ​​som en orkan i kategori 1 innan den försvagades till en tropisk storm över Georgien. På söndagen stannade Hermines högsta vindar vid 65 mph (100 km / h) när den rörde sig öst nordost vid 12 km / h. Stormen, som väntas vänta norrut senare söndag, var centrerad ungefär 295 miles sydost om Ocean City, Maryland .

Prognosörerna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller säger att Hermine skulle kunna återfå orkanen kraft senare i söndagen när den reser uppe på kusten innan den försämras igen till en tropisk storm i tisdag.

Guvernörer längs kusten meddelade nödberedningar.

Och eftersom havsnivåerna har stigit upp till en fot på grund av den globala uppvärmningen, kan stormhöjningarna som drivs av Hermine bli ännu mer skadliga, säger klimatforskare.

Michael Mann vid Pennsylvania State University noterade att detta århundrade ‘s en fot havs höjning i New York City betydde 25 mer kvadrat miles översvämmad under Superstorm Sandy, vilket orsakar miljarder mer i skada.

‘Vi upplever redan mer och mer översvämningar på grund av klimatförändringarna i varje storm’, säger Michael Oppenheimer, en geovetenskapsprofessor på Princeton University. ‘Och det är bara början.’

Vinden och regnet var så starka lördagar i North Carolina att alla broar till de yttre bankerna stängdes i flera timmar efter en dödlig olycka över den intracoastal vattenvägen. 64 bron.

Tidigare i Florida dog en hemlös man från ett fallande träd.

Hermines tidpunkt kunde inte vara värre för kustsamhällena i hopp om intäkter från Arbetsdagshändelser.

‘Denna helg skulle normalt vara en parkeringsplats’, säger Jim Derrick. Hans familjeföretag inkluderar en minigolfbana, havskalaffär, inomhusstopphus och glassbutik i Rehoboth Beach, Delaware, där stranden stängdes för fottrafik och badning var förbjudet lördag.

Han kallade helgen ‘definitivt nedslående’, även om hans studsningshus var packat.

På andra håll längs Hermins väg hade folk bestämt mindre roligt.

I Savannah, Georgia, avbröts Bacon Fest fredagen och lördagens Craft Brew Fest flyttades inomhus.

I Virginia Beach tvingade stormen Bruce Springsteen att flytta en lördagskonsert till måndag. Svimmare beställdes av surfen i New York och New Jersey. Och Amtrak avbröt eller ändrade någon tjänst som stormen närmade sig.

‘Om det är så illa som de förväntar sig, då kommer vi alla att vara inomhus i ett par dagar. Jag älskar mina barn, men två dagar är långa för att vara tillsammans på nära håll’, sa hon.