Rugby League på Sky Sports i 2018

Rugby Viktminskning Tabletter League på Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Sky Gå Ner I Vikt På En Vecka Sports i 2018

Säsongen startar torsdagen den 1 februari och Sky Sports kommer att visa alla 12 lag i tävlingsmånadens öppning, vilket även inkluderar nyutvecklade Hull KR mot Leeds och Catalans i veckorna två och tre i säsongen.

2018 kommer också att se den efterlängtade återkomsten av Hull Derby, eftersom de två sidorna går huvudet på huvudet den 30 mars och är sedan en del av en superlinje upp under Magic Weekend i maj.

Sky Sports kommer att visa alla 12 lag i aktion på Magic Weekend, som kommer att hållas i Newcastle för ett fjärde på varandra följande år 2018.

Leeds och Castleford kommer att mötas för en Grand Final-rematch i Newcastle, eftersom matchen mellan mästarna och liganledarna kommer att sätta ner gardinen på öppningsdagen vid St James ‘Park lördagen den 19 maj, medan returet av Hull Derby kommer att runda åtgärden på söndagen.

Kan också se återgången till Summer Bash i Blackpool eftersom alla 12 Championship-lag slår det ut över helgdagens helgdag den 26 maj och 27 maj.

Summer Bash välkomnar nyligen promoterade Toronto Wolfpack för första gången och de kommer att möta ett svårt spel som de tar på 2016 Championship League Leaders, Leigh Centurions.

Förutom att få dig all action från de vanliga rundorna i Super League, har vi också alla höga och låga poäng från Super 8-lagen som lag utkämpar det för speloffren och för deras överlevnad i Million Pound Game den 7 oktober.

Finalen är en vecka senare, eftersom de två lagen kvar i Super League slogs ut för att bli crowned Grand Final Champions i 2018 på Old Trafford.