Royals att besöka N

Royals att besöka N

under semesterperioden för en snabb två dagstur nästa månad.

De brittiska kungarna, som förväntar sig sitt andra barn, kommer att delta i förlovningar i New York City på uppdrag av den brittiska regeringen och deras välgörenhetsorganisationer 7-12 december 2014.

Paret kommer att delta Gå Ner I Vikt På En Vecka i ett antal evenemang, inklusive ett besök på World Trade Center-webbplatsen och 9/11 minnesmärke och en resa till ett basketspel för att starta ett nytt samarbete mellan Royal Foundation, United for Wildlife Non Profit Organization and America’s National Basketball Association (NBA).

Resan kommer att markera Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hertiginalen ‘första utomeuropeiska besöket sedan hon avbröt ett besök på Malta i september eftersom hon led akut morgonjuka.

Parets son Prince George kommer att vara kvar i England.

Sedan prins William och Kate Middleton ägnades i april 2011 har hertigen och hertiginnan i Går Man Ner I Vikt Cambridge inlett ett antal officiella och personliga resor utomlands. Från deras första kungliga turné i Kanada till deras andra smekmånad i Maldiverna och deras resa med babyson Prince George på den precis avslutade 2014-turnén i Nya Zeeland och Australien, har Prince William och Kate rest till några av de mest ikoniska destinationerna på jorden. Upptäck de unga kungliga parets 10 bästa resmål i vårt fotogalleri. (REUTERS / Phil Noble)