Royal Oak historia mysterium 1951 klass ring löst

Royal Oak historia Gå Ner I Vikt På En Vecka mysterium 1951 klass ring Gå Ner I Vikt Snabbt Piller löst

Bara några veckor efter hans fru död, har en 1951 Royal Oak High School-examen återförenats med en klassring som han gav henne Går Man Ner I Vikt när de daterade för 66 år sedan.

Ronald F. Birou, 85, av Bonita Springs, Fla. Lärde sig nyheterna från hans dotter, Laura Birou, The Royal Oak Historical Society Museum publicerade en bild av ringen tisdag i historia mysteriet. En kunglig ek man hittade ringen med en metalldetektor begravd på grund av en parochialskola i angränsande Birmingham.

just dog nyligen, sade han om sin sena fru. varför det här är ett mirakel. Jag såg på detta som ett tecken från henne att allt är okej. Det är bara för mycket av en slump att vara något annat. 11px;

Namnet var då Beverly Cougler och hon bodde i Ferndale och gick till Hazel Park High School, sade Birou. träffades vid ett Methodist Youth Youth Meeting i Ferndale och blev omedelbart omgående. Jag saknar henne. Gud välsigne sin själ, hon var en stor tjej. inskriven inuti.

Jakt på ägaren startade. Versagi och andra gick igenom årskursböckerna i museet och fann namnen på fem män vars initialer var möjliga matchningar från januari och juni examensklasser av 1951.

Det fanns inga mellansignaler med namnen, sade Versagi. Museet skrev upp namnen på de fem potentiella ägarna som letade efter ledtrådar, utan att veta om de fortfarande levde.

Royal Oak City Facebook-sida skickade ett meddelande och en annan bosatt, Lizzie Thrushman, mailade historiska samhället efter att hon hittat en Ronald F. Birou, tidigare i Michigan och bosatt i Florida. Thrushman hade kontaktat Birou dotter. Som svar på samma post, sa Newman, som hittade ringen, att han också hade meddelat Birou-dotter och fått bekräftelse också.

Versagi talade med Birou dotter Laura också.

pappa hade varit så ledsen sedan hans fru dog, sade Versagi. Hon berättade för honom om att ringen hittades.

Han gick slutligen till historiska museet lördag och trodde att det skulle ha bättre material för sökningen.