Rosor och hallon för fredag

Rosor Viktminskning Tabletter och hallon för fredag

 ROSES till elever på Crescent Valley High School i Corvallis och Timber Ridge School i Albany för deras ansträngningar att införa en oväntad utbrott av färg i semesterperioden. Eleverna, organiserade av Crescent Valley junior McKenna Hamilton, var i centrala Corvallis och Albany i förra veckan, utdelade gåvor av blommor och handskriven anteckningar av uppmuntran till främlingar.

Tanken var en enkel: Människor ute och Gå Ner ett Kilo I Veckan om Gå Ner ett Kilo I Veckan på dagarna efter Thanksgiving kan vara lite grumpiga efter en dag att klara med folkmassorna. Säkert kan dessa människor dra nytta av en oväntad vänlig gest, och att få en fri blomma och handskriven anteckning kvalificerar säkert. Varför är det tillräckligt att värma hjärtan till ens certifierade Grinches.

För det första är den 13: e årliga vinterens Corvallis planerad att sparka av ikväll på 5 i ett uppvärmt tält som sträcker sig över Madison Avenue mellan andra och tredje gator. Evenemanget är årets största fundraiser för Assistance League Corvallis, som ger ett nummer av värdefulla tjänster till områdestudenter. Evenemanget innehåller biljettpris från mer än 30 restauranger och restauranger, tillsammans med specialerbjudanden från en mängd lokala köpmän. Harrison Blvd. Denna samling av hundratals nativity scener av alla slag är tillräckligt för att återuppta någons flaggande juldrycker, för att inte nämna en hyllning till konstnärernas skicklighet och fantasi från konstnärer från hela världen som gjorde dem. Och medan du är in Den delen av staden, du kan alltid köra genom Pastega-familjen lampor visa på mässorna. Ta med en burk mat eller två att donera.

Vi är alltid på utkik efter rapporter om bever i nyheten, så ROSES till de varna läsare som ringde detta objekt till vår uppmärksamhet:

Tidigare i veckan på en Dollar General Store i Maryland gick en nyfiken bäver (en faktisk bäver, inte en Oregon State University-student) genom dörren och började kolla in juldekorationerna till salu, inklusive ett rack konstgjorda träd.

Uppenbarligen var varelsen inte imponerad: Det hade enligt uppgift sedan bankat flera saker innan de avlägsnades från affären och flyttades säkert av djurkontrollanter. Det släpptes till en djurrehabiliterare.

Om rehabilitering misslyckas, kan vi föreslå en alternativ karriär för bävern? Det kan bli spokesanimal för Oregon Christmas Tree Growers Association.

Och talar om Beavers i nyheterna, här är en rad ROSES till fotbollslaget i Oregon State University, och inte bara för sin inbördeskrigets inloggning förra i lördags, men också för lagets utmaningsinsatser i samhället. Du kanske har lagt märke till vår historia i torsdagens papper om OSU-spelare på en shoppingresa till Target där de köpte presenter för ett par mittdalsfamiljer som kämpar lite för denna semestersäsong var och en av familjerna har ett barn med en sällsynt cancerformer.

Denna typ av utkik till samhället har varit ett kännetecken för laget under tränare Gary Andersen, som invecklade sin andra säsong på lördag med inbördeskriget segern. Detta samhällsintresse är lika uppmuntrande som lagets förbättrade spel på fältet. (Mm)