Rose Run Quest rubriker semesterprogram på CDP

Rose Run Quest rubriker semesterprogram på CDP

Ett kompakt fält av föredragna pacers kommer att konkurrera som en del av Boxing Day-åtgärd vid Red Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Shores vid Charlottetown Driving Park. för de 16 dash-korten med ett fält på fem möten i Race 12-föredragen takt för en $ 2400-portfölj.

Rose Run Quest rider en två rass föredragen vinststreck till tisdag händelsen för tränare föraren Marc Campbell och ägare Blair Hansen av Charlottetown. Den femåriga sonen till If I Can Dream har inlägg 2 i Boxningsdagen.

Czar Seelster installeras vid 3 1 morgonlinjespetsar från Post 3 för tränare Todd Weatherbee medan Nogreatmischief får utsidan på kortfältet för trainerföraren Walter Cheverie.

Raceanalytiker Les MacIsaac förutspår Rose Run Quest kommer att förlänga sin sträcka till tre segrar under önskad åtgärd.

‘Rose Run Quest sitter på ryggen och vinner inte det faktum att han hade inlägg nästan lika bra som den han har (tisdag), sade MacIsaac.’ Han har ett bra skott på en tre torv. ‘

Fältet är avrundat av Silverinyourpocket (Jason Hughes) och Woggy Rocks (Gary Chappell).

Lopp 13 på Gå Ner I Vikt Gå Ner ett Kilo I Veckan Snabbt Piller kortet är Boxing Day Pace med Jetta Flys Post 5 favorit för förare Corey MacPherson, tränare och co ägare Stephen Quinn av Stratford och co ägare John Quinn av Charlottetown. Andra toppannonser i $ 1800-evenemanget inkluderar Narragansett (Hughes) och Cyrax (Dale Spence).

Dagens övre trav sträcker sig upp i Race 6 för en $ 1600 potten. Heliga Molie Maggie är morgonlinjen val, men är saddlad med utsidan Post 8.

Cheverie driver maren för Jeff Holmes of Orwell medan Hop Up lämnar från inlägg 3 för förare MacPherson färsk av en 2: 00.4 seger.

Stratfords infödda Patrick Shepherd är hemma för semestern och har fyra fångstdrifter på programmet. En av de högsta procentuella utbildarna på Ontario-kapplöpningsbanan kommer Shepherd att köra i raserna 6, 8, 15 och 16.