Rosa Parks Circle iskarta för att öppna fredag ​​under trädbelysning

Rosa Parks Circle iskarta för att öppna fredag ​​under trädbelysning

Isbanan på Rosa Parks Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Circle öppnar för semesterperioden fredag ​​den 2 december, med en belysningsceremoni i downtown Grand Rapids julgran.

Rinkens kylsystem kunde inte konkurrera med det varma vädret och solskenet tidigt i veckan, eftersom en del av isen smälte in i en stor pöl. Mindre väder väntas på torsdagskväll, med en prognos på 34 grader, och fredagen är den höga förväntad att vara Viktminskning Tabletter 40 grader. belysningsceremonin.

Trädets belysningsceremoni innehåller en hälsning från borgmästaren Rosalynn Bliss. Dessutom kommer ceremonin att markera belysningen av McKay Tower Dome och Blue Bridge kommer att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller påbörja en helgdagsljus.

WMU skridsko laget kommer att erbjuda gratis lektioner och deltagare kan ha gratis professionella bilder tagna med Santa och Fru Claus. Mat lastbilar kommer att vara på plats också.

Under den normala vintersäsongen är skridskoruthyrning gratis med betald inträde, vilket är $ 1 för ungdomar 17 år och yngre och 2 dollar för vuxna. Open skate cancellations publiceras på Grand Rapids Parks and Recreation Department uppdateringslinje på 616 456 3699.