Rosa ger födelse till baby nr

Rosa Viktminskning Tabletter ger födelse Gå Ner I Vikt På En Vecka till Gå Ner I Vikt På En Vecka baby nr

Denna baby nyheter gav oss bara en anledning att le!

Rosa födde en pojke som heter Jameson Moon Hart den 26 december 2016, och meddelade hennes bunt av glädjeins entré till världen på Instagram. ‘Just Like Fire’ sångare och hennes fästman Carey Hartalso delar en 5 årig dotter Willow Sage Hart, tillsammans.

Och som det visar sig, har paret alltid velat namnge sin son Jameson. I en intervju från 2010 med Access Hollywood förklarade Pink: ‘Min pappas namn är James, och min brors namn är Jason. [Carey och jag] är båda irländska, Careys mellannamn är Jason och Jameson som whisky . Det är ingen brainer. ‘

Rosa behöll mycket av sin andra graviditet under omslag och håller de spännande nyheterna hemliga fram till mitten av november. Den stolta mamaen tillkännagav att hon väntade på Instagram genom att lägga ut ett konstnärligt foto av hennes lilla tjej som omfamnade en obestridlig barnbult.

Sedan dess har det varit full fart framåt när Pink och Carey beredde att utöka sin familj av tre till en familj på fyra.

Under tacksägelsemånaden visade 37-åringen sin skott med en bedårande ‘kalkondans’, följt av att ge storasyster Willow en lektion i blöjbyte.

Sedan när Pink närmade sig den sista sträckan av hennes graviditet, delade hon ögonblicksbilder från vad som var säkert att vara en minnesfylld fotboll tillsammans med Willow.

‘Jag älskar att vara en mamma’, Pink förklaras på Good Morning America. ‘Jag valde för länge sedan att jag skulle få en lyckad familj och det är mitt absoluta nummer ett mål i livet.’

Hon fortsatte medan hon skrattade: ‘Jag känner att jag har två barn just nu. Jag vill ha en tredje. Nej, jag vill säga att Carey Hart är en fantastisk man och en riktigt bra pappa, men han är också som en sekund barn.’