Rookwood Pottery förbereder sig för semester med speciellt öppet hus

Rookwood Pottery förbereder sig Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för semester med speciellt öppet Gå Ner ett Kilo I Veckan hus

Med 73 återförsäljare över hela landet säljs miljoner stycken kakel och keramik varje år, vilket ger konstnärer ett utlopp för sin kreativitet och sätter Cincinnati i hem över hela världen.

‘Att vara en del av den här traditionen är väldigt spännande. Det är spännande, det är frustrerande, det är allt du kan tänka dig, men i slutet av dagen är det verkligen värt,’ konstdirektör Allan Nairn sa.

Efter att ha varit i en privat samling i över 50 år köpte Gå Ner I Vikt På En Vecka Rookwood Pottery ‘Uranus’ Tiger Eye Vase förra helgen. Vasen var den ursprungliga vinnaren av Grand Prix i Paris för över 100 år sedan.

Det är vasen som gjorde Rookwood Pottery ett världsomspännande namn 1900 och nu är det hemma. De hos företaget hoppas att varumärkets berömmelse fortsätter.

Rookwood Pottery gav också en snygg topp vid de fyra ornamenten som de presenterar den här fredagen. De är två ugglor, en duva och en kardinal och de kommer att vara redo för julgranar.