Rookie tight end George Kittle ivriga att bevisa sig med 49ers

Rookie tight end George Kittle ivriga att bevisa sig Gå Ner I Vikt På En Vecka med 49ers

Jag hittade listan obnoxious. Francis spelade för 49ers i 6 år och satt upp drygt 2000 meter i mottagandet. Brent Jones hade aldrig en säsong på 1000 gårdar men hade en bra 4-årig runda. De var bra TE, men de var inte elit-TE på något sätt. Och deras tid och pressdäckning har länge gått.

Vad jag hittade ännu roligare, var var Ted Kwalick i listan? Ted Kwalick är den bästa TE 49ers någonsin haft. Killen var fantastisk. Hur många TEs kör End Arounds? Något mycket noll eftersom Går Man Ner I Vikt de inte har hastigheten, men han gjorde det 19 gånger vid ett 9,2 YPC-klipp. Och hans varv / fångst 15,4.

Sedan kom det med coachingpersonalen och frontkontoret och han förlorade sitt startjobb och lämnade slutligen till USFL. Spelade där då när den vikde sig, anmälde han sig till Raiders för att vara en säkerhetskopia eftersom han ville ha ingenting att göra med Gå Ner ett Kilo I Veckan 49ers. Men pressen vet inte om honom. Han är inte en del av bandvagnen. Och bandet vagnen handlar om att de vet.

När det gäller att veta om Clark var det ganska lätt som Clark involverade i en av de mest ikoniska spelen i NFL-historien. Men Charle Young? Russ Francis? Brent Jones? De är bara speciella för 49er fans. De är inte Tony Gonzalez eller Mike Ditka eller Ozzie Newsome eller några andra HOF greats som överskred team / fans erkännande. Snarare var de bara bra, väl respekterade TE som hade några Pro Bowls under sin karriär men överträffade sina positioner till HOF-eliten.

Och det finns ingen anledning för Kittle att känna till dem. Precis som det inte finns någon anledning för pressen att veta Kwalick. Det före deras tid och utan mästerskap att påminna om att hålla honom fräsch i den yngre generationens tankar, bara våra gamla timers kommer ihåg.

Måste bara sitta och titta på Jags-spelet. Har varit ute i stan för jul. Hoppas att alla hade en bra semester. Fångade min vanliga decemberköld. Den här är en biach! Om jag visste bättre, tror jag att Niners var slutspelet, inte Jags. Jag vet inte vad Grant gav för betyg, men jag satte bara en stor tjock A + över hela linjen. Jag har självklart förlorat båda sidorna av min insats (Jags +4 och under) och var också glad, men jag fanns bra i andra spel och kom ut positivt för helgen. Efter att ha tittat på det spelet och den tidigare Jimmy börjar, tycker jag att det bästa draget för Niners är att signera honom nu på lång sikt, istället för franchise-taggen. Jag tror att han fortsätter att tända upp det nästa år och då kommer det att kosta laget ännu mer att underteckna honom på vägen. Skriv honom NU, om möjligt, även om jag tror att han håller alla korten. Hans agent kan ge honom råd om att hålla ut med franchise-taggen, men det är en stor satsning om han skulle bli skadad. Hur som helst vi har honom nästa år, men det kommer att bli ett stressigt år för alla inblandade om han franchised och vi måste ta itu med hela scenariot igen nästa säsong och all distraktion som följer med den. (se kusiner)

Ett par saker jag hörde under semestern. En av mina sonar är från Boston och är en rabid NE-fan, tillsammans med hans familj och vänner, varav många är säsongstixhållare. Enligt dem och ordet runt Boston ville Belichick handla Brady, inte Garoppolo, och Craft var den som störde den affären omedelbart. Belichick ville Garoppolo. Craft kommer aldrig att handla Brady.

Jag såg alla de snäva ändarna spelar och om jag var tvungen att rangordna dem talangvisa

1. Brent Jones (Bästa Niner TE någonsin. Inte ens nära)

2. Ted Kwalick (borde ha varit en SB TE. Tack Preston Riley)

3. Russ Francis (Du måste redogöra för NE år. Han var värld

4. Vernon Davis (kunde ha varit den bästa Niner TE någonsin inte)

5. Monty Stickles (Åh 60 Kittle, kommer du ihåg honom?;>))

Gott nytt år alla! Var försiktig!

Jag kommer fortfarande ihåg all hype runt den här killen. På Rotoworld:

agent WR Dorial Green Beckham arresterades för DWI, misslyckande att visa tallrikar, och en fönstertryckbrott lördag i Greene County, Missouri.

Den tidigare 40: e övergripande plockningen i 2015-utkastet, gräver Green Beckham full ånga på vägen att aldrig spela igen i NFL efter att ha spenderat hela 2017-året ut ur ligan efter hans frisläppande från örnarna i juli. Mega talangfull och byggd i ett labb på 6 DGB bryr sig helt enkelt inte om spelet. I Philly var han mer intresserad av att festa än att spela fotboll. Titanerna hade tur att handla honom för G / T Dennis Kelly. DGB blir 25 i april. När det är dags tar tid och lojalitet baksätet. NE fans är inte nöjda med att förlora JG. Den som tar över för Brady kommer att ha löjligt stora skor att fylla, speciellt om han är en rookie. Att inte jämföra JG med Brady, men jag tror att övergången skulle ha varit mycket jämnare. Synd, så ledsen för dem !!

Har någon läst den artikeln idag i PD angående Kaep? Jag spottar nästan min kaffe skrattar. Det ett par stycken i Phil Barber-artikeln med titeln Remains Unemployed Mycket humoristiskt. Seb måste tugga till vänster över naglar som han har byggt upp sitt fort i bakgården. Tydligen har lag övergått för honom som Johnny Manziel, JaMarcus Russell och till och med 54 år Vinny Testaverde !! Jag älskar det!! Han har blivit nekad för jobb som filminspelare, lägerrådgivare och en roll som spelar sig i en film om protesterna i sidled. Tydligen Jerry Jones, filmproducenten, sa att en kille med namnet Zach Galifianakis är en bättre titt på den delen! Bra grejer!!

Scooter_McG på 49ers för att skriva RB Jerick McKinnon och förlora RB Carlos HydeScooter_McG på 49ers för att skriva RB Jerick McKinnon och förlora RB Carlos HydeJames Foster på 49ers förlorar Carlos Hyde, ersätt honom med ex Viking Jerick McKinnoncubus på 49ers för att skriva RB Jerick McKinnon och förlora RB Carlos HydeShoup på 49ers för att skriva RB Jerick McKinnon och förlora RB Carlos Hydecubus på 49ers för att skriva RB Jerick McKinnon och förlora RB Carlos Hydecubus på 49ers förlora Carlos Hyde, ersätta honom med ex Viking Jerick McKinnonSteelematic på 49ers förlorar Carlos Hyde, ersätt honom med ex Viking Jerick McKinnonMood_Indigo på 49ers för att skriva RB Jerick McKinnon och förlora RB Carlos HydeMood_Indigo på 49ers förlorar Carlos Hyde, ersätt honom med ex Viking Jerick McKinnonTwitter