Ronald McDonald House presenterar 2016 semesterkort

Ronald McDonald House Gå Ner I Vikt På En Vecka presenterar 2016 semesterkort

Ronald McDonald House Charities of Southwest Virginia skriver varje år ut och säljer lokalt utformade semesterkort. Årets design, ‘The House That Love Built’, är av Joel Tucker, vars Gå Ner I Vikt På En Vecka konst har valts fem tidigare gånger.

En advokat för samhällstjänst, Tucker har många gånger frivilligt på Ronald McDonald House. Hans akvareller har vunnit många utmärkelser och är i samlingar över hela USA och utomlands.

Detta är det 30: e året som Ronald McDonald House har sålt semesterkort som en fundraiser för att hjälpa familjer som bor på anläggningen. Intäkter från korten går mot Share Gå Ner I Vikt Snabbt Piller A Night-programmet, som tillhandahåller tjänster för familjer i behov.

Varje förpackning med 25 kort som säljs stöder en familj för en natt.

Roanoke s Ronald McDonald House, en av 353 världen över, är öppen 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Ingen familj är någonsin bebodd att stanna kvar i huset medan barnen får medicinsk behandling. Gemenskapens donationer hjälper till att tillhandahålla 18 sovrum, tvättmöjligheter och måltider. Dessutom ger Ronald McDonalds familjerum på Carilion Children’s Hospital ett sjukhus sju dagar i veckan för mer än 4 000 familjemedlemmar till barn varje år.

Programmet söker frivilliga att fungera som kundunderlättare och skatterådgivare i Lynchburg, Franklin County, Roanoke, Christiansburg och Pulaski.

IRS-certifierade instruktörer kommer att ge utbildning och testning för volontärer, som förväntas tjäna minst 40 timmar under 10 veckorsäsongen. Volontärer kan också vara berättigade till körsträcka.