Rättssaken hävdar chefer vid Holiday Salvation Army stal donerade

Rättssaken hävdar chefer Gå Ner I Vikt På En Vecka vid Holiday Salvation Army stal donerade

HOLIDAY, Fla. (WFLA) Två whistleblowers har kommit framåt som hävdar chefer på en Pasco County Salvation Army stal donationer och fick vinsten. Whistleblowersna hävdar att de straffades för att rapportera det. Army.

År 2017 arbetade han som möbelförsäljare vid en Frälsningsarms familjeaffär i semester. Han och en medarbetare märkte snart lite konstig aktivitet, en möbelleverantör skulle ofta köpa många bitar av dyra donerade möbler.

‘Han skulle köpa möblerna i en reducerad, mycket reducerad takt speciellt för honom och då skulle han ta dem till sin butik och bara sälja dem,’ sa Snider.

Snider såg också att leverantören bokstavligen stjäl donerade varor från lageret. Han försökte klaga till ledningen allt till ingen nytta.

‘Först verkade det som om de aktivt tittade på det och de ville stoppa det men då blev det klart för mig att de faktiskt var involverade i det,’ sa han.

‘Chefen borstar bort dem och berättade för dem att se andra sidan’, säger advokat Derek Usman.

Snider lärde sig cheferna pocketing några av vinsterna och sakerna gick Gå Ner ett Kilo I Veckan snart nedförsbacke.

‘Han gick från en försäljningsassistent till rengöring av toaletter,’ sade Usman.

Snider och hans kollega hävdar att cheferna retaliated mot dem. De Gå Ner I Vikt På En Vecka två så småningom lämnade och har nu lämnat in en whistleblower rättegång.

Cheferna var inte villiga att prata med News Channel 8, men Frälsningsarmén gav detta brev:

Vi har undersökt påståenden och inte kommenterar pågående tvister. ” De tar inte bara från ett företag så att säga, de tog tillbaka från samhället, ‘sa Snider.

Den andra whistlebloweren har flyttat till Floridas östkust. Snider hoppas att denna rättegång skickar ett meddelande var mycket försiktig med var du väljer att donera dina föremål.