Rätten till arbetslagstiftning upprätthålls

Rätten Viktminskning Tabletter till arbetslagstiftning upprätthålls

Franklin Circuit Court Domare Thomas Wingate har avskedat en kostym som inlämnats av AFL CIO och Teamsters Union utmanar konstitutionen av rätten till arbetsrätt, som var en av de första lagarna som antogs av den republikanska kontrollerade 2017 Kentucky General Assembly. Republikanska regeringen Matt Bevin gjorde en Går Man Ner I Vikt rätt att arbeta lag ett av hans högsta lagstiftningsmål.

I rättegången trodde fackliga förespråkare att de hade ett vinnande argument: att lagen är diskriminerande eftersom Gå Ner ett Kilo I Veckan den behandlar fackföreningar annorlunda än andra organisationer som samlar avgifter eller avgifter för att tillhandahålla tjänster. Men domare Wingate var oense.

‘Lagstiftningen behandlar inte fackföreningar annorlunda än liknande organisationer, eftersom fackföreningar är unika, federalt skapade enheter’, skrev Wingate vid uppsägningen.

Under de senaste åren har flera liknande rättegångar blivit uppsagda i stater som har gått överens om rätt till arbetslagar. Wingate citerade också en liknande rättegång i Indiana, Sweeny v. Pence, där domstolen fastslog att Indianas rätt att arbeta lag inte tog fackföreningens egendom.

‘Kentucky s begränsning av anställda från vilka fackföreningar samlar in avgifter är inte ett frivilligt egendom men snarare är ett förhindrande av att Kentucky-anställda betalar obligatoriska fackliga avgifter’, säger Wingate. ‘Faktureringsproblemet är mer lämpligt att få till för federala lagstiftare och federala domstolar. ‘

Kentucky blev en av 28 stater att ha rätt till arbetslag när den passerade räkningen trots stora fackliga protester under den första veckan av lagstiftningsperioden 2017. I 2015 var 11 procent av lönearbetarna i Kentucky medlemmar i en union. ‘Domstolens dom bekräftade vad vi redan visste: Kentuckys rätt till arbetsrätt ligger på en sund laglig grund och är en viktig ekonomisk förare för vår stat, vilket leder till oöverträffad sysselsättningstillväxt och en rekord på 9,2 miljarder dollar i företagsinvesteringar 2017, säger Bevin. ‘Detta svaga försök att stoppa Kentuckys ekonomiska tillväxt genom juridiska utmaningar har blivit lämpligt slog ner.’

Bill Londrigan, chefen för Kentuckys kapitel i AFL CIO, sa att gruppen planerar att överklaga domslutet. Det är självklart, men Kentucky plockade inte helt ny mark när den antog en lag som tog bort kravet att Alla arbetstagare i företag som har erkänt fackföreningar måste betala avgifter till dessa fackföreningar. Rätten till arbetsrätt gör fackligt medlemskap valfritt även i så kallade ‘fackhandel’.

Rätten till arbetslagar som antagits i andra stater har överlevt upprepade rättsliga utmaningar för dem. Det finns ingen anledning att tro att det kommer att vara annorlunda i Kentucky.

Denna statens nya rätt till arbetslagstiftning är ett resultat av det förändrade politiska klimatet i Frankfort. Som vi ser det är det enda sättet att återvända till det sätt som brukade vara genom att ha en pro union flertal igen i generalförsamlingen , och vid denna tidpunkt verkar det osannolikt.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in