Parka Women’s Jackets Outlet

Bland de olika vinterrockarna är PARKA alltid uppskattad. Varm, vattentät, omsluter Parka en chef som är särskilt lämplig för att möta den stora kalla vintern, regn och snö. Och för många en original alternativ trend till den mer klassiska dunjackan.

När temperaturerna blir polära måste (och särskilt överdraget) justeras. Ingen tillfällighet att PARKAsia en jacka som kommer från den traditionella kläder lädertätning o Renna gjorts av inuiterna de Eskimo människor som bor i avlägsna områden i Grönland och norra Kanada, eller de kallare områdena av planeten!.

Men hur kom denna överrock av arktiska ursprung? Den parkas (även kallad Anorak) en stor och lång jacka / vattentät jacka, försedda med lock (i vissa fall pärlstav eller helt vadderade med en tjock päls, verklig eller syntetiska), med dragkedja och knappar som kommer upp till halsen. Den är främst tillverkad av nylon eller andra syntetiska tyger, men nyligen tillverkas bomullsmodeller i läder.

Tills för en tid sedan Parkas ansågs vara en typ av i huvudsak sportig cut jacka, avsedda för praktisk användning, som kan användas främst i dessa stunder av när det är nödvändigt för att uppnå maximal skydd mot kyla, vind och regn. Under åren och dess användning hade en ideologisk konnotation kopplad till perioden av ungdoms kontrovers och var mest känd som Eskimo. Idag Parkas in helt i kategorin chefer abbigliamentofashion och särskilt populär bland kvinnor, som använder det i kreativa kombinationer och trendiga.

Den parkas marknaden idag de är associerade mycket väl med ledig klädsel (dvs. Jeans och t-shirt eller jeans och stickade) och slutförandet av en urban stil kläder tillhandahåller stövlar, stövlar eller Converse skor. De något mer sofistikerade PARKA-modellerna (t.ex. Woolrichs modeller) kan säkert bäras med klänning eller kjol.

Letar du efter en vinteröverdrag som bärs av ullrocken eller den klassiska dunjackan? PARKA din jacka. Dess praticit d tutt med sin mångsidighet, vilket gör det till en klänning som passar många gånger.