Jag har phimosis men är rädd för omskärelse

Jag har phimosis men är rädd för omskärelse

Men när jag har fört fram mitt förhud i det förflutna Gå Ner I Vikt På En Vecka som ett test under urinering, har mitt urinflöde varit mycket högt pressat och i en vinkel i linje med min penis antar jag att jag brukade ha en förhud där till sakta ner.

Om jag har omskärelse, är jag rädd för de vanliga sakerna, men inte heller att kunna urinera ordentligt.

Vet du om några händelser som detta? Jag har aldrig blivit behandlad för det, för (så dumt som det här låter) hade jag ingen aning om att förhuden skulle till och med dra in hela vägen fram till förra året.

Min andra huvudfråga skulle vara efter 22 år av att vara helt täckt, min glans är mycket känslig (trots att jag tvättar det varje dusch, bad osv. Genom att dra in förhuden så långt det går) det är så känsligt som ett blåsor på en fot skulle vunnas ‘ta omskärelse lämna mig smärta varje gång det är rört?

Hur lång tid tar vuxna omskärningar normalt för att glansen blir mindre känslig? Känner du till några ‘botemedel’ för detta problem som inte innebär att jag har en fullständig omskärelse?

Svar Normalt skiljer sig höljet från glanspenisen under spädbarn, även om det kan ta längre tid hos vissa barn.

När detta har hänt sträcker det gradvis så att det kan dra tillbaka bakom glans även i den upprepa penis.

Som du har hittat sker det normalt under samlag.

Men om förhuden är väldigt tätt och oförmögen att dra in kan det orsaka obehag under samlag. Hos många människor kommer förlängningen inte att beröras på grund av ärrbildning, så att förhudningen gradvis sträcker sig tills den kommer att träna bekvämt.

Även om jag förväntar mig att du kanske har försökt detta redan, kan det vara en mild tillbakadragning av förhuden regelbundet, kanske när du är i badet eller duschen, att uppmuntra den naturliga processen.

Förutsatt att du har försökt detta och misslyckats kan du behöva söka råd om vuxen omskärelse.

Din oro över kraften i din urinström är onödig. I en ung man kan flödet vara så som du beskriver. Du måste justera ditt Går Man Ner I Vikt Ner I Vikt Snabbt mål, men flödesvinkeln är korrekt.

Känslighet efter operation är ett mycket tillfälligt problem och de flesta människor är förvånade över hur snabbt kroppen anpassar sig. Det finns inga enkla lösningar jag är rädd för.

Men som du säger att det inte finns någon infektion eller ärrbildning i förhuden, skulle det vara väl värt att försiktigt sträcka förhudet som jag har beskrivit.