Jag försökte göra min penis större med övningar

Jag försökte göra min penis större med övningar

Fråga För några månader sedan kom jag till en penisförstoringsplats av misstag och för att jag hade kommit in fri och läst all information trodde jag att jag skulle försöka se om det fungerar.

Den dumma saken är min penis är större än genomsnittet men även så jag trodde jag skulle se om jag kunde göra den större.

Övningarna är att sträcka din penis genom att dra hårt i alla riktningar och också göra ‘jelq’ som ska få din penis halvhård och göra en ‘ok’ med händerna runt den och behåll ‘mjölkning’ klämma blod i avsluta med att glida din hand till glans för att göra dem feta och svullna.

Sedan jag har märkt förbättringar nyligen känns min Viktminskning Tabletter penis bas mer normal och ser lite bättre ut. Jag har också börjat få erektioner på morgonen igen, även om de inte är svåra eller långa.

Kommer denna skada fortsätta att läka som jag är fortfarande ung jag har bara blivit 19 eller kommer den aldrig att återhämta sig helt? Finns det något Gå Ner I Vikt Snabbt jag kan göra för att hjälpa det att läka?

Den här andra sidan rekommenderade att köpa sina örter för att hjälpa till att läka nervskadorna men jag vill inte köpa dem eftersom jag inte litar på något jag läste på nätet längre och vill inte göra någonting annat dumt.

Det här är verkligen oroande för mig. Var god svara på min fråga eftersom jag behöver korrekt information om detta. Jag Gå Ner I Vikt Snabbt Piller tycker att det skulle vara till nytta för många män att veta om detta eftersom dessa platser är överallt och måste få massor av nyfikna människor som besöker dem.

AnswerFirstly, ‘över onani’ inte orsakar penis att krympa.

För det andra är det mycket osannolikt att dessa mycket annonserade ‘jelq’ övningar kommer att göra en penis större eller mindre. Men det är nu trodde att ‘jelqing’ kan orsaka liten skada på organets vävnader.

Det är mest osannolikt att du har gjort dig själv skada. Men för din egen försiktighet borde du bara få din penis kontrollerad av en läkare vid en Brook klinik.

Det finns en som ligger inte långt ifrån dig i Edinburgh. Om du inte vet var det är, ring deras centrala hjälplinje: 0808 802 1234.

Slutligen, för himlens skull, har inte något att göra med dessa ‘örter’. En dålig erfarenhet är nog.