Jag bär en thong till stranden och min dotter

Jag bär en thong till stranden och min dotter

Hon kunde inte hitta någon i flickornas avdelning, och blev mycket besviken. Min mamma föreslog att jag köpte Gå Ner I Vikt På En Vecka en vanlig kostym och ta den till en sömnstress och ändra den.

Jag vet inte om det är lämpligt för en 7 år gammal att bära en tyg- eller G-sträng baddräktsbotten. Vad tror du?

Kära mamma: En bra och grundläggande regel att komma ihåg (i detta och alla saker) är: Om du undrar om något är lämpligt, så är det förmodligen inte. Detta gäller beteende och baddräkter.

Anledningen till att dina döttrar inte kunde hitta en tyg- eller G-strängbaddräkt i flickans avdelning är att i denna kultur anses strängar och G-strängar vara ‘sexiga’ och sålunda inte lämpliga för barn.

Barn ska klä sig på sätt som gör det bekvämt för dem att simma och leka. De är inte mini vuxna, och är inte gamla nog för att förstå vilken typ av objektivering som ofta följer med kostym som du väljer att bära.

Och medan jag håller med om att denna objektivering är fel, bör du skydda dina döttrar från det medan Viktminskning Tabletter de är unga.

Kära Amy: Min man, hans föräldrar och hans syster roterar värdtjänster för Thanksgiving varje år. Det är vår tur.

Min man och jag bestämde mig för att göra något annorlunda i år. Vi ville inte oroa oss för matlagning eller städning, så vi reserverade (och betalade för) en privat Thanksgiving Day-middag på ett populärt steakhouse. Vi hade ingen förväntningar på någon som betalar för deras måltid; vi hoppades bara att det skulle vara en bra tid.

Min man nämnde restaurangplanen till sin mamma, och hon sa omedelbart att de inte skulle delta. Hon vill ha en ‘traditionell’ Thanksgiving, och sade att vi var ‘lat’ för att vara värd på en restaurang.

Hon berättade också min svägerska att vi måste ha pengar att slösa och försöker övertyga henne att vara värd Thanksgiving själv, istället för att komma till restaurangen hos oss.

Min svägerska försöker göra alla lyckliga och har inte åtagit sig någonting än. Min svärmor har grävt in och vägrar att ens diskutera ämnet med oss ​​längre.

Jag har ont av denna reaktion. Men jag känner inte att vi borde ändra våra planer på grund av henne eller bara ge in när vår avsikt var att göra något bra. Vad ska vi göra?

Kära Undrar: Du måste inse att det är möjligt att om du meddelade din svärmor att du var värd i ditt hem men skulle servera hummer istället för traditionell kalkon, kan det hända att det är ett problem.

Många människor har en viss vision om vad den här semestern ska handla om, och hennes syn verkar vara en av er, arbeta över en rostpanna, basta en kalkon.

Men om det är din tur och om du vill vara värd det här på ett stekhus, en kinesisk restaurang eller på Tim Hortons på motorvägen, så borde din familj prova.

Jag är inte säker på varför amerikanerna är så grävda i den här måltiden, familjer kan samla och bocka i många olika matsalar. (Du kan också noga uppnå dina grundläggande mål genom att ha denna måltid tillgodoses i ditt hem.)

Om din svägerska vill ge in till hennes mors manipulationer och vara värd en Thanksgiving-middag istället för dig, så är det på henne. Du måste då bestämma om du vill delta, eller äta din ensamma steakhouse måltid. Om du bestämmer dig för att delta i hennes måltid, var så nådig och tacksam.

Kära Amy: Tack för att du stod upp för fadern som skrev under sitt brev ‘Pappahjälp Hjälp’. Hans mor hade erbjudit barnpassning för sin 14 månader gamla dotter för dagen, men hans fru krävde att barnet skulle följa ett mycket styvt schema.

Jag har två barn. Man behövde stanna strikt och den andra gjorde det inte. Men familjer behöver inte lära sig hur man ska gå med flödet.

Kära förälder: Veering från ett schema kan orsaka problem för vissa barn, men familje livet handlar verkligen om Går Man Ner I Vikt balans. Det var en tid då föräldrarnas behov borde ha tillåtit viss flexibilitet.