Jacob Thompson dör efter modig cancerstrid som sporrade världen

Jacob Thompson dör efter modig cancerstrid som sporrade världen

NEWS CENTER introducerade 9 år gamla Jacob Thompson till världen den 1 november när Lee Goldberg var inbjuden av familjemedlemmar att träffa den speciella lilla pojken som älskade pingviner och jul.

STORY: 9-årig pojke vill ha en sista jul

Jacob diagnostiserades med stadium fyra neuroblastom i februari 2014 när han var bara 5 år gammal. Neuroblastom är en cancer som generellt påverkar barn och spädbarn. När Jacob blev antagen till Maine Medical Center den 11 oktober 2017, fick hans föräldrar höra att han bara hade en månad att leva.

Jacob ville fira en mer jul och med kärlek och stöd från tusentals människor runt om i världen gjorde Jacob just det. Människor världen över svarade sitt lilla, tysta kall för semesterkort, och de gjorde det på ett stort sätt.

Tusentals kort flög in i Jakobs lilla sjukhusrum från kändisar till vanliga människor vars hjärtan berördes av Jacobs söta anda och enkla förfrågan.

FOTO: Jacob tar emot tusentals julkort.

FOTO: Jacob tar emot nästan 14 000 bokstäver

Låt oss göra Jakobs tidiga jul så stor som han förtjänar. Här är kortet jag ritade för honom. Och nu vet världen att han är speciell. Han har väckt mycket positivt mot andra människor och påminde dem om att det här är dags att ge och dela, säger Michelle Simard, Jacobs mamma .

I sina sista dagar fick han inte bara pallar fulla med post utan hade några fantastiska besökare som University of Maine hockey team.

FOTO: Jacob möter Maine Ice Hockey-spelare

Den 9 november flyttade medlemmarna i brottsbekämpningsgemenskapen från hela New England till Maine för att besöka Jacob.

‘En enkel begäran om julkort berör alla, tror jag,’ sade agent Richard Gagnier, som arbetar för Department of Homeland Security i Boston. Han var speciellt rörd för att höra Jacob. Två favorit saker är pingviner och poliser. ‘Det resonerade Gå Ner I Vikt På En Vecka ganska djupt med många byråer och avdelningar.’

‘Jag hoppas bara att vi tar ett leende mot Jakobs ansikte,’ sa Gagnier. ‘Han rörde mig verkligen,’ sa han.

VIDEO: Polis husvagn från hela New England för att besöka Jacob

Och bara en vecka före hans död firade Jakob sin sista jul med omgiven av sin familj och med ett speciellt besök från herr och fru Claus.

Jacobs familj säger att de har blivit överväldigade av stöd och kärlek som de har känt av medborgare, och främlingar som de sannolikt aldrig Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kommer att träffas. I Jakobs sista dagar uppmanade familjen människor att skicka kort till soldater och kvinnor som Jacob fortfarande Gå Ner I Vikt Snabbt hade 21 brevpostar att siktas igenom.

Hans familj skapade en GoFundMe den 16 oktober i väntan på att han gick och skrev: ‘Ingen tänker på att göra denna typ av planering för sitt barn och därför har vi heller inte livförsäkring på honom.’ Donera här.