Jacksonville Navy sjukhus ber om ursäkt

Jacksonville Navy sjukhus ber om ursäkt

Vice admiral Viktminskning Tabletter Forrest Faison sade att medlemmar av marinmedicinska laget representerar marinen ’24/7′.

‘Oprofessionellt och olämpligt socialt mediatbete är inkonsekvent med både våra kärnvärden av ära, mod och engagemang samt vår medicinska etik, bryter mot de ed som vi tog för vårt yrke och kontor. Denna typ av beteende har också en negativ inverkan på uppdragets prestation och god ordning och disciplin, ‘sa Faison.

Foton och en video av personal på Naval Hospital of Jacksonville gick virala efter att ha publicerats på sociala medier. De kunde komma inför avgifter, sade en expert.

‘Jag har styrt omedelbart obligatoriskt alla händer står nere inom 48 timmar på alla Navy Medicine kommandon för att granska våra eder, våra löften, våra anledningar till betjäning samt Navy Medicine-policyen om användning av personligt ägda telefoner och andra inspelningsenheter,’ Faison anges. ‘Dessutom kommer alla befälhavare att vara uppdragna att se till att inga ytterligare patientfoton finns på sociala medier och att vidta omedelbara åtgärder för att ta bort sådant innehåll. Jag applåderar de personer som tog ställning när de bevittnade detta olämpliga beteende online.

Handlingsnyheter Jax fick exklusiv video om vad som verkar vara en sjuksköterska som otillbörligt Gå Ner I Vikt Snabbt hanterar en nyfödd.

Naval Hospital Jacksonville tjänstemän säger att corpsmen har tagits bort från patientvård efter att videon var publicerad på sociala medier.

LOKAL: Clay County fotbollsspelare lever vidare genom organdonation

Sjukhuset skickade Action News Jax ett uttalande på tisdag kväll säger en undersökning pågår och att lämpliga åtgärder kommer att vidtas. Navy Bureau of Medicine and Surgery:

Vi är medvetna om olämpliga video och foton och kan bekräfta att de är

sjukhuskorpsmän, inte sjuksköterskor, men vi kan inte bekräfta deras namn Gå Ner I Vikt Snabbt Piller eller

tjänsten i ljuset av den pågående undersökningen. Individerna har varit

avlägsnas från patientvården, vilket innebär att de inte kommer att ge direkt patient

vård. Vi kontaktar även patienter för att ta itu med eventuella frågor eller problem

de kan ha. Denna typ av beteende är oförenlig med marin kärnan

värderingar av ära, mod och engagemang, samt medicinsk etik. Det är också

återspeglar inte åtagandet Navy Medicine måste ge bästa omsorg

vår nation kan erbjuda till dem som tjänar såväl som deras familjer. En

utredning pågår. När utredningen är klar är det lämpligt

Sjukhus Jacksonville säger att de anställda som är involverade i denna incident har tagits bort från patientvården.

Bilden är captioned jag känner för närvarande om dessa mini Satans. ‘

Sjukhuset kallar bilderna skandalösa, oacceptabla och otroligt oprofessionella.

Sjukhus Jacksonville sa på Facebook: har identifierat de anställda som är involverade. De har tagits bort från patientvården och de kommer att hanteras av rättssystemet och militär rättvisa.