Jacksonville man tased efter att ha rapporterat att gå ut på bar fliken

Jacksonville man tased efter att ha Viktminskning Tabletter rapporterat att gå ut på bar fliken

Facebook-video av takedown utanför Surfer [the Bar] på 1st Street North leder några beachgoers att ifrågasätta varför användningen av våld var nödvändig i första hand, eftersom Christopher Alan White inte verkade bekämpa när en officer i Jacksonville Beach Police Department utplacerade första Taser.

Krigsklasshandling: Du kan få upp till $ 900 om du har en gratis kryssningsrobocall

JaxBeach Polis använder 3 TASER, stafett, 4 handbojor för att arrestera mannen.

White swatted på officer under slagen.

En tredje officer utplacerade en tredje Taser, som tog Vit till marken.

Jacksonville Beach resident Annsley Grantham sa att hon störde om vad som ledde till att den första Taser blev avfyrade.

verkade ganska inebriated, Gå Ner I Vikt Snabbt så jag tror inte att det var nödvändigt att smita honom alls, sa Grantham.

Officeren skrev i sin rapport att han utplacerade den Taser eftersom White vägrade att ge honom sin hand att vara manschettad.

Total solförmörkelse: Tidig uppsägning, ursäkta frånvaro vid Jacksonville-skolan

Handlingsnyheter Jax brotts- och säkerhetsexpert Ken Jefferson sa att han inte tror att det är tillräckligt med anledning att använda en Taser på någon.

inte när du har backup där och ytterligare säkerhetskopiering på vägen. Det finns inte tillräckligt med anledning för dig att Taser någon bara för att de vann, ger dig sin hand, trots hans storlek, säger Jefferson.

Handlingsnyheter Jax ringde numret på polisrapporten som vitt mobilnummer för att få sin sida av historien. Mannen som plockade upp sa att han visste vem Går Man Ner I Vikt White var och hängde upp.

Jacksonville Beach polis talesman Sgt. Thomas Crumley sa att avdelningen gör en kraftutvärdering. Ingen av de involverade tjänstemännen är i begränsad tjänst.