Jackson Sun Holiday Guide

Jackson Sun Holiday Guide

Bara några dagar kvar till jul! Om du är som jag och fortfarande Viktminskning Tabletter har en eller två personer du behöver köpa för att försöka donera till en bra sak i deras namn. Massor av organisationer behöver hjälp den här tiden på året för att hålla sina dörrar öppna eller tillhandahålla de personer som deras organisation stöder. När du har gjort en donation kan du göra ett certifikat som låter personen som får gåvan vet hur mycket som donerats och vilken organisation. Ibland kan inte vinster ge ett certifikat som du kan använda som gåva eller organisationen skickar ett brev till personen som låter dem veta att en Gå Ner I Vikt På En Vecka donation gjordes i deras namn. Oavsett hur du donerar kan alla uppskatta att veta att istället för att ta emot eller ge en materialgåva hjälpte de till att göra någons semester lite ljusare. Lokala organisationer behöver ofta mest hjälp eftersom de kanske inte kvalificerar sig för federal finansiering.

Du kan till och med göra presenten lite mer personlig genom att välja en organisation som mottagaren håller nära sitt hjärta. Om du till exempel försöker köpa en present till en djurälskare kan du överväga en donation till den lokala humana själen. Om du försöker köpa en present till en lärare kan du överväga att donera nya eller använda böcker till ett bibliotek.

I år ville jag få folk gåvor som var mer personliga än en klädesplagg eller ett presentkort. Jag ville få något som de kunde hålla och använda om och om igen. Min mamma och jag sätter våra pengar ihop och köpte nästan alla i vår familj en läderplanerare med sina initialer präglade på omslaget. Vi köpte också dessa planerare tomma så att vi kunde personifiera innehållet.

De flesta har sitt eget speciella sätt att hålla sig organiserade. Vissa människor vill ha kalendrar som visar en vecka i taget och andra vill se en månad i taget osv. Så vi frågade runt och tittade på några få människors nuvarande planerare när de inte letade efter och gjorde en lista över vad vi trodde att alla ville ha det. Sedan gick vi till en kontorsaffärsbutik och gjorde våra inköp.

Förhoppningsvis när de öppnar sina presenter från oss på julen kommer det att verka lite mer praktiskt och lite mer personligt eftersom det är organiserat precis som de tycker om det. Och förhoppningsvis, därför att varje planerare är äkta läder, kommer denna gåva att hålla i många år framöver!

Trött på långa linjer och tung trafik som plågar detta varje semestersäsong? Undvik alltså detta genom att handla online!

Många av de specialerbjudanden som erbjuds på denna tid på året finns också tillgängliga online. Läs fina tryck på semesterannonsen eller tidningsinsatsen och beställa samma sak på nätet med hjälp av lager- eller artikelnummer. Många återförsäljare annonserar även ‘nyckelord’ i sina utskrifts- eller tv-annonser så att konsumenterna kan få samma specialpris eller rabatt på nätet.

Varför sätta dig själv igenom allt kaos? För vissa shoppare kan det vara värt att betala några extra dollar för frakt. Faktum är att vissa online-återförsäljare erbjuder gratis frakt om inköpet är av en viss mängd större. Vi måste alla äta, eller hur?

Dessutom känner jag mig som om jag ger henne tillbaka något hon gav mig under hela min barndom. Jag kommer ihåg vad hennes hemlagad pecannötta och bannana bröd smakade som färskt ur ugnen. Hon kokar inte längre eftersom hon har blivit äldre och jag saknar de här familjen. Men förhoppningsvis kan jag ta tillbaka några av de speciella stunderna genom att börja med min egen matlagningstradition.

Så i år gör jag dussintals kakor, äppelbröd, körsbärs dumpkaka och allt annat jag kan lägga i en gummistyrka behållare och linda en båge runt! Och som ostlik som det låter är det verkligen tanken som räknas.

Betydande eller kreativa semestergåvor behöver inte kräva mycket tanke eller pengar. Faktum är att vissa människor faktiskt kan uppskatta dem mer än en riktigt dyr gåva. Hemgjorda presentkorgar kan enkelt skräddarsys för att passa personens personlighet eller intressen.

Till exempel är min svägerska och hennes man stora film buffs. Vi använde en billig popcornpopper som korg och fyllde den med popcornfrön och olja, en popcorn multi seasoning pack, en filmmagasin, en DVD vi hittade på försäljning för omkring $ 13, en liten popcornskål som sa ‘popcorn’ på sidan , några full storlek godis barer och ett $ 5 presentkort till en filmuthyrning butik i deras område. Hela korgen var en present till två personer och kostade oss runt $ 35. Dessutom vet jag att det här är en present som de inte kommer att få från någon annan.

Jag gjorde något liknande för min lillasyster förra året. Hon är en preteen och var intresserad av scrapbooking. Jag ville inte investera i några riktiga dyra scrapbooktillbehör eftersom Gå Ner I Vikt Snabbt jag inte visste om hon skulle hålla något intresse för det. Jag köpte henne en dukhandske från en hantverksbutik för omkring 3 dollar och fyllde den med en engångskamera, några markörer, en limpinne, ett paket färgstarka och mönstrade papper, några generiska klistermärken, en 7 ‘x7’ klippbok (kosta mig runt $ 12 från en rabattbutik) och voila! Hon var redo att skrapbok för sammanlagt 25 dollar. Hon älskade det! Och för rekordet förlorade hon intresse av NewYear s!