It’s Your Move stänger sin Boulder Store

It’s Your Move stänger sin Boulder Store

Brädspelsspel It’s Your Move stänger sin Pearl Street Mall plats i slutet av februari.

Beslutet, utlöst av ‘höga hyror’ och ankomsten av en nationell kryddahandlare, verkar också markera slutet på en 22-årig running i Boulder för den nio affären Colorado baserat It’s Your Move.

‘Jag tror (det är dina flyttas ägare) håller sina möjligheter öppna’, säger Tim Murray, butikschef på 1219 Pearl St.-platsen. ‘Men när det gäller trafik går det inte mycket om det inte finns på Pearl Street Mall.’

It’s Your Move startade 1975 med en plats på Englewoods Cinderella City. Den familjedrivna spel- och pusselkedjan öppnade en butik 1987 på det nu avlidna Crossroads Mall i Boulder. År 2002 öppnade It’s Your Move en butik på Pearl Street Mall.

It’s Your Move fortsätter att driva en butik på FlatIron Crossing i Broomfield. Boulderaffärens stängning kommer efter en ‘bra’ semestern när försäljningen ökade med 10 procent, sade Murray. Planer var också på plats för att driva några incitament och händelser i familjen spel natt, sa han.

Men återförsäljaren var på en månad till månad leasing och fastighetsägaren, Dennis Cahalan, Gå Ner I Vikt Snabbt nådde nyligen ett avtal med Penzeys Spices, ett Wisconsin baserat företag med mer än 40 platser rikstäckande, inklusive två i Denver.

Margie Gibbons, en talskvinna för Penzeys, bekräftade bolagets planer på att öppna en plats vid 1219 Pearl.

Dan Hayward, ägare och chef för Savory Spice Shop i Boulder, sa att han är oroad över att Penzeys butiksaffär kan förringa det mer etablerade Savory Spice som öppnade i juni 2008. Savory Spice har fyra andra platser i Denver, Littleton och Colorado Springs .

‘Vi är tacksamma att vara i samma liga med Penzeys’, sa han. ‘De har bidragit till att öppna moderna spicehandelaffärer.

‘Min enda verkliga oro är Viktminskning Tabletter att det är en distraktion.’

Det skulle inte vara första gången som Penzeys och Savory Spice tävlade i nära håll.

Förra sommaren öppnade Penzeys sitt andra Denver-område i centrala Littleton vid 2500 W. Main St. ett kvarter från Savory Spice s 2650 W. Main St-plats.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från Går Man Ner I Vikt någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.