Island förbereder sig för stora vulkanutbrott som Indonesien utmanar högsta varningsnivå

Island förbereder sig för stora vulkanutbrott som Indonesien utmanar högsta varningsnivå

Mount Agung, en aktiv vulkan i nordöstra Bali, visar ökad seismisk aktivitet som resenärer och lokalbefolkningen förbereder sig för en eventuell utbrott. Uteslutningszonen sträcker sig mellan 9 km och 12 km från kratern. När den senast utbröt 1963 4 dog nästan 2000 människor. Den varnar för ‘den potentiella sekundära risken i form av kall lavaflod’.

Kinas president Xi Jinping anländer till öppnandet av den första sessionen av den 13: e nationella folkkongressen (NPC) vid Folkhögskolan i Peking. NPC har över 3.000 delegater och är världens största parlament eller lagstiftande församling även om dess funktion i stor utsträckning är en formell godkännande för den politik som fastställts av det kinesiska kommunistpartiets ledare. NPC körs tillsammans med de årliga plenarmötena för den kinesiska folks politiska rådgivande konferens (CPPCC), tillsammans kallad ‘Lianghui’ eller ‘Two Meetings’.

David Allen Turpin (C), som tillsammans med Louise Anna Turpin är anklagad för att missbruka och hålla 13 av sina barn i fångenskap, visas i domstol med advokater David Macher (L) och Alison Lowe i domstol i Riverside, Kalifornien. Enligt Riverside County Gå Ner I Vikt Snabbt Sheriffs hade David Allen Turpin och Louise Anna Turpin 13 undernärda barn i åldern 2 till 29 fångenskap i sitt hem i Perris, Kalifornien. Deputerade varnade efter att en 17-årig dotter flydde genom att hoppa genom ett fönster strax före gryningen, med en deaktiverad mobiltelefon från vilken hon kunde ringa 911 för hjälp. Svarande suppleanter beskrev förhållanden i hemmet som illaluktande med några barn kedjade till en säng och lidande skador som ett resultat. Vuxna barn föreföll först att vara minderåriga på grund av deras undernärda tillstånd. Turpinsna arresterades på grund av tortyr och barnutmaningar.

Räddningstjänsten söker efter personer i en skadad byggnad i östra Taiwan efter en Viktminskning Tabletter jordbävning på 6,4 i Hualien på natten den 6 februari 2018. Medieberättelserna sa att flera byggnader var skadade och minst fyra personer dödades och omkring 100 skadades under jordbävningen . Lag försöker rädda människor inuti byggnaderna. Vissa broar och vägar är skadade och huvudvägen till Hualien är stängd. Mer än 100 jordbävningar har slagit av Taiwans östkust under de senaste tre dagarna. Det seismologiska observationscentret sa att de cuased av friktionen mellan Philipine Plate och Eurasian Plate.

Klicka på ikonen Går Man Ner I Vikt Adblock / Adblock Plus, som är till höger om adressfältet.

På Adblock klicka ‘Don’ t springa på sidor på den här domänen ‘.

Om du är privat webbläsning i Firefox kan ‘Spårningsskydd’ orsaka att meddelandet om obegränsning visas. Det kan tillfälligt avaktiveras genom att klicka på ikonen ‘skärm’ i adressfältet.