Island En Cappella förbereder sig för två semesterkonstrar i Charlottetown

Island En Cappella förbereder sig för två semesterkonstrar i Charlottetown

Kvinnors frisörskor, fylld med resor, tävling och två nya kommande föreställningar för att fira festsäsongen.

Körmedlemmarna återvände precis från Halifax där de vann silveravdelningen av Harmony, Inc International Convention och Contests, vilket gör att kören kan fortsätta i evenemanget och tävla mot några av de bästa kvinnliga frisörskorna från hela Nordamerika.

‘Det var verkligen en spänning för att kunna utföra två gånger på det internationella tävlingsstadiet vid World Trade Gå Ner ett Kilo I Veckan and Convention Center, särskilt eftersom det var första gången hade nästan hälften av våra medlemmar tävlat på den nivån’, säger kördirektör Carolyn Prime .

‘Vi älskar varje möjlighet att dela vår musik med en publik, och att bli erkänd av professionella Gå Ner ett Kilo I Veckan domare i sång-, musik- och prestationskategorier var en sann ära och gör våra många timmars repetition allt värt. Vi är fortfarande över månen och kan vänta med håll momentet på gång med våra kommande föreställningar, nu när vi kommer hem. Publiken kommer att ha två möjligheter att njuta av fyra-delars harmoni styling vid kommande föreställningar vid Confederation Court Mall och Confederation Center of the Arts i Charlottetown.

På kvällen fredagen den 1 december kommer Gå Ner I Vikt Snabbt de att vara gästartister i Maritime Christmas med tomatomat, Heather Rankin och Dave Gunning vid Confederation Center of the Arts.