Is bryter sig fritt från Buffalo Creek på grund av milda temperaturer

Is bryter sig fritt från Buffalo Creek Viktminskning Tabletter på grund av milda temperaturer

(WIVB) Övernattning i West Seneca-is från Buffalo Creek bröt sig fri och i stället för att strömma nedströms hamnade stora bitar av is över Borden.

hade omkring en halv mil isfält kom ner från Elma och när det kom ner Buffalo Creek blev det fast och vid basen av Borden-vägbroen något av isen spillt över i vägen, sa John Gullo, West Seneca Emergency Manager .

West Seneca Emergency Manager John Gullo säger milda temperaturer spelade en roll i förhöjda vattennivåer och bitar av is som bryter undan Buffalo Creek.

bild enorma bitar av is i mitten av vägen. Om du drog ner gatan skulle du inte tänka dig att se Gå Ner ett Kilo I Veckan dem där. Jag har sett det som hänt där nere sedan mitten av 90 sade Gullo.

Gullo säger att inga hem påverkades och han var bara glad att isen bröt ut över natten, när det inte fanns några bilar på vägen.

bussar, körtid. Vi har tur att det hände när det gjorde, sa Gullo.

Gullo säger att tina är alltid en dålig sak, men fler hinder kan vara i förväg med en annan droppe i temperaturen som förväntas över natten.

hjälp så länge det kontrolleras inte en snabb ökning i temperaturen och inte en snabb minskning så det försöker tider för att vi alltid är oroliga för vad som kommer att hända, för att du inte vet vad som ska hända, sa Gullo.

Här är en video av Buffalo Creek, publicerad av polisen i West Seneca:

APP USERSTap här för att aktivera videon.

Enligt National Weather Service i går kväll var Cayuga Creek i Lancaster i ett mindre översvämningsstadium, vilket är minst 8 meter.

Lyckligtvis är det värsta över Cayuga Creek. Vattnet rör sig snabbt och nivåerna har sjunkit och området är inte längre i ett mindre översvämningsstadium. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar Går Man Ner I Vikt markerar du den för våra moderatorer att granska.