IRS tillåter förbetalda fastighetsskatter som avdrag

IRS tillåter förbetalda fastighetsskatter som avdrag

Town clerks är kryptering för att hålla koll på.

Det är allt relaterat till den nya federala skatteavgiften, vilken täcker mängden statlig, lokal och fastighetsskatt som du kan dra av från din federala avkastning på $ 10.000.

Till följd av att vid midnatt på nyårsafton kommer Lancaster Town Clerk Diane Terranova att vara i rådhuset. Hon kommer att markera varje 2018 skattebetalning som kom tidigt. Det här är en upptagen vecka för sin personal, eftersom husägare försöker dra nytta av ett skatteavdrag som kommer att gå ifrån när bollen sjunker söndagskvällen.

‘Omkring 10, 10:30, det var vägg till vägg människor’, sade Terranova.

Hennes personal började samla fastighetsskatt onsdag morgon, fyra dagar före början av ett nytt år.

‘Det är extra arbete i en tid när vi normalt försöker få saker ihop,’ sa Terranova. ‘Jag har Viktminskning Tabletter folk ute på båda kontor på semester. Så vi krypterar. Men vi gör det bästa vi kan. ‘

Husägare hoppas att kringgå SALT och egendomsavdragslocket genom att betala sina 2018 fastighetsskatter 2017.

är bokstavligen oöverträffad inom länsstyrelsen ‘, säger Erie County Comptroller Stefan Mychajliw.

Men det exakta beloppet är inte tillgängligt för de flesta.

‘Jag Gå Ner I Vikt Snabbt tror att alla gör det lite annorlunda’, sa Terranova. ‘Vi skriver ut 2017-skatten, visar till människor och frågar,’ Vad vill du betala? Det här är vad du betalade förra året. Du kan betala något belopp. ”

Husägare skulle då få en ny proposition eller återbetalning som gör skillnaden om några månader.

Det var fråga om huruvida det ens skulle fungera.

‘Om du tittar på reglerna verkar det som om du betalar skatten under det kalenderåret, det är berättigat till självrisk,’ förklarade Erie County Executive Mark Poloncarz på onsdag morgon. ‘IRS kommer att behöva ringa på den där.’

Onsdagskvällen bekräftade IRS-tjänstemän att skatterna skulle vara berättigade att dras, så länge som fastigheten är Viktminskning Tabletter bedömd och betalning sker före 2018.

Poloncarz erbjöd lite råd för människor som tänkte betala tidigt. Han säger att husägare inte ska betala skatt på länskontor, såvida de inte bor i Buffalo City. Han säger också om du inte har angivit dina avkastningar tidigare, behöver du förmodligen inte förskottsbetalning. konton, säger Poloncarz att hypotekslångivare förmodligen inte vann förskottsbetalning.

Experter rekommenderar dig att prata vem som hanterar dina skatter innan du bestämmer dig för att förskotera din fastighetsskatt. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.