Ironton Christmas Parade måndag

Ironton Christmas Parade måndag

Ironton Christmas Parade kommer att föra semestern till stan måndag kväll.

Den årliga paraden, sponsrad av Ironton Lions Club, kommer att äga rum på gatorna i Ironton centrum. och resa upp 2: a Street till Washington Street, där den kommer att vända och resa ner tredje Street till Center Street och slutar framför Lawrence County Courthouse.

Pyles, som har samordnat paraden i 20 år, sade i år att parade kommer att innehålla mer floats och band än tidigare. Ett antal områden högskolor band kommer att finnas närvarande tillsammans med Ohio University Southern Band.

Floats inkluderar de som byggdes av studenter och en rad Viktminskning Tabletter civila organisationer, bland annat Girl and Boy Scouts och 4 H-klubben. Jultomten kommer naturligtvis att komma till staden, sade Pyles.

inte lika stor som vår Memorial Day Parade, men det var en bra liten parade, sa hon. gör det för att öppna julsäsongen i vårt samhälle och fira semester jubel in. Hoppas Santa ger snö med honom när han kommer, sa hon.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Går Man Ner I Vikt Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in