ironi är inte borttappad som kanadensiska Carproof ägande huvuden söderut

ironi är inte borttappad som kanadensiska Carproof ägande huvuden söderut

Carproof Corp. i London, Ont., Har köpt av IHS Inc., som äger Carfax, en amerikansk rival som erbjuder liknande tjänster, för 650 miljoner dollar (460 miljoner US-dollar).

Carproof ger bilhistoriska rapporter till bilhandlare, tillverkare, autoauktioner, OEM, långivare, försäkringsgivare, regeringar, brottsbekämpande organ och allmänheten i allmänhet.

Carproof var tänkt av nuvarande styrelseordförande Paul Antony för 15 år sedan. Därefter, även med en bakgrund i bilbranschen Gå Ner I Vikt Snabbt Piller (hans far och farfar sprang en återförsäljare och grossistautomatisk exportaffär i Ingersoll, Ont.) Antony var det ofrivilliga offeret i en grossisthandel med fordon som spåras till en stulen bilring i Quebec.

Från den erfarenheten utvecklade han en kryssning för Canada lien-sökning på begagnat fordonsägande och annan Viktminskning Tabletter vital historia.

Med sitt senaste förvärv, plus 2013-tillägget till Polk och Carfax, säger IHS att sin bilkoncern kan erbjuda omfattande innehåll, expertis och förutsägande insikt över hela värdekedjan för bilar.

Liksom Carfax-motparten i USA säger Carproof Gå Ner I Vikt Snabbt att den fortsätter att driva sig självständigt i Kanada, hålla sitt namn och eventuellt lägga till 130 anställda.