Irlands äventyrskapital

Irlands äventyrskapital

Var att äta och stanna

Det Viktminskning Tabletter finns många alternativ att välja mellan i hela County Mayo. Ett äkta Gå Ner I Vikt På En Vecka välkomnande väntar på denna del av Wild Atlantic Way, en till skillnad från någon annanstans i världen. Con upplevde några av de vänligaste och finaste platserna i Irland längs sin väg. Du kan också, här!

Con Doherty är en stigande stjärna i Irlands triathlonscene och har redan gjort sitt varumärke redan vid den relativt unga åldern på 21. World Junior Triathlon-medaljjägare 2012 meddelade Con att han var en idrottare med en stark stamtavla och en ljus framtid framåt Han utbildar sig för att kvalificera sig till OS i Tokyo 2020.

Var att äta och stanna

Kusten i norra Mayo är känd för sin gästfrihet och autentiska irländska välkomnar till besökare. Lokalbefolkningen utökar en sann Cad Mle Filte (hundra tusen välkomna) till alla, vilket gör att du känner att du är en del av deras samhälle. Folket i Belmullet, Erris och North Mayo ger enastående mat och boende för att säkerställa att din resa är oöverträffad. Planera din semester här.

Aidan O ‘Shea, Leeroy Keegan och Colm Boyle är tre av Irlands främsta gæliska fotbollsspelare och behöver ingen introduktion till många människor i hela Irland. Alla tre har representerat County Mayo med distinktion under hela sina fotbollsbanor, med varje medlem av trioen som mottar All Star-priser på årets GAA / GPA-lag sedan 2012.

FILM TEAM

Klipp media

Med utgångspunkt i Glasgow Skottland är Cut Media känt för att producera episka äventyrsfilmer som tar upp fantasin. Oavsett om det är bergsklättring eller mountainbike-cykling, forsränning eller fritidsspår, sätter Cut Media folkets historier till liv. Förutom att arbeta med extrema sport legender som Danny MacAskill, Hannah Barnes och Steve Peat filmar de på platser överallt världen med ledande varumärken. Varför inte kolla in deras arbete här.

Drivkraften bakom WildMayo-filmerna var teamets strategiska vision avgörande för att projektet skulle bli verklighet. Hans verk varierar från resor och landskap till kommersiella och press / Viktminskning Tabletter PR. Se mer av hans kreativa skicklighet på hans personliga sida.

FILM TEAM

Klipp media

Med utgångspunkt i Glasgow Skottland är Cut Media känt för att producera episka äventyrsfilmer som tar upp fantasin. Oavsett om det är bergsklättring eller mountainbike-cykling, forsränning eller fritidsspår, sätter Cut Media folkets historier till liv. Förutom att arbeta med extrema sport legender som Danny MacAskill, Hannah Barnes och Steve Peat filmar de på platser överallt världen med ledande varumärken. Kitesurfing är hennes sport, och hon tar ofta till havet när hon får chansen. Håll ögonen på hennes utseende i filmen. Du kan följa Sophie på hennes fantastiska resor här.

Drivkraften bakom WildMayo-filmerna var teamets strategiska vision avgörande för att projektet skulle bli verklighet. Med ett skönt öga för atmosfäriska ögonblick är Gareth mycket eftertraktat för att fånga högkvalitativa bilder.