Irländska filmtelevisionsnätverket

Irländska filmtelevisionsnätverket

Vill du arbeta i hjärtat av offentlig politik?

Screen Producers Gå Ner I Vikt På En Vecka Ireland (SPI), den oberoende film- och tv-produktionssektorns förespråkande organ söker en enastående person att ta upp nyckelrollen som policy- och kommunikationschef.

Rapportering till verkställande direktören innehåller rollen ett brett spektrum av kommunikationer, offentliga angelägenheter och politiska uppgifter. Policy- och kommunikationschefen kommer att främja och förespråka värdet och fördelarna med den oberoende produktionssektorn. Han / hon kommer att se till att SPI Policy positioner och meddelanden Viktminskning Tabletter kommuniceras till en mängd olika publikgrupper.

Sökande ska kunna visa starka skriftliga och redaktionella färdigheter med utmärkta kommunikationsförmåga. Goda administrativa färdigheter, inklusive teknisk kompetens på webbplatsen, är viktiga.

Erfarenhet av att arbeta med media, hantering av händelser och möten är önskvärt. Medan erfarenhet inom film och tv skulle vara en fördel är direkt erfarenhet av produktion inte nödvändig. Den framgångsrika kandidaten kommer att ha de färdigheter som behövs för att snabbt förvärva teknisk Gå Ner ett Kilo I Veckan kunskap. På samma sätt är en god förståelse för den oberoende film- och televisionssektorn önskvärd men inte nödvändig i detta skede.

Hantera och utveckla utmärkta kommunikationer med intressenter i branschen och SPI-medlemskapet

Hantera och direkta medlemskapsfrågor

Utarbeta och godkänna regelbundna SPI-medlemskap och webbplatskommunikationer

Hantera och uppdatera informationsflödet för SPI-webbplatsen och sociala medier

Hantera och leverera en rad medlemskapshändelser (ca 8 per år) inklusive SPI års årsstämma

Representera SPI vid industrins händelser och festivaler. Relevant politik, affärer, ekonomi, examen eller motsvarande

Minst två års relevant arbetslivserfarenhet

Hög nivå på läskunnighet och numeracy

Ett intresse för den audiovisuella sektorn i Irland, och lusten att lära sig mer

Förmåga att förstå och analysera sektorsinformation och förbereda klara, korta och noggranna orienteringar och samrådssvar

Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga och viss erfarenhet av att skriva rapporter

Solid erfarenhet av att organisera kommittéer och möten, inklusive minuttags

Utmärkt IT-kompetens och kompetens i alla vanliga mjukvarupaket, inklusive Outlook, Word, Excel och databashantering. Kunskap och erfarenhet av webbplatshanteringssystem och sociala medier är avgörande.