Irish Comedy Tour tar över Kewadin St

Irish Comedy Tour tar över Kewadin St

Fira St Patrick’s Day med den irländska komediutflykten på Kewadins kasinon den 17 mars. Den irländska komedistruren tar festklassen i en Dublin pub och kombinerar den med ett boisterous, magen skrattband av hooligans.

Klöver gör de snygga komikerna, vars förfäder haglar från Emerald Isle, inkluderar Detroit-infödda Derek Richards; Boston född Mike McCarthy och Joey Carroll; Nova Scotia Damon Leibert; och från Inchicore, en förort till Dublin, Irland Derrick Keane.

Publiken skämmar på Richards berättelser om sin mammas hund, semestern och dejtar en stripper. Han har dykt upp på Bob Tom Show, XM och Sirius, och The Weather Channel Top 10. McCarthy, som inte har spärrad humor, har landat honom på Comedy Central och Showtime. Barbarian, som han kallar Gå Ner ett Kilo I Veckan sig själv, tar inga fångar när det gäller att koka kul på samhällets mest känsliga Gå Ner ett Kilo I Veckan ämnen.

Och äntligen Keane, ursprungligen från Inchicore, utmärkte Derrick sig musikaliskt när duoden där han sjöng och spelade svepte All Ireland Talent Competition. Hans Gå Ner I Vikt Snabbt band, Inchicore, sätter guldstandarden för den irländska musikscenen i New England och över Nordamerika.