Irina Shayk och Bradley Cooper njuter av semester på båt i Italiens Maddalena

Irina Shayk och Bradley Cooper njuter av semester på båt i Italiens Maddalena

De har varit dating sedan april förra året men Victorias hemliga modell Irina Shayk och hennes skådespelare pojkvän Bradley Cooper tycktes fortfarande vara mycket kär i sin romantiska paus.

Det bortom fantastiska paret var avbildat ombord på en båt i Maddalena, strax utanför Sardiniens Costa Smeralda, där de lavished varandra med kärlek och hände sig i en kärleksfull kyss.

Irina, 30, såg otroligt ut i en skimpig vit bikini, som visade upp hennes otroliga gymnastikhåriga siffra när hon njöt av solens värme, ibland håller hon håret tillbaka med ett rött huvudband.

Bläddra ner för video

En annan dag, en annan bikini på Irina Shayk. Modellen ses sällan i allt annat i dessa dagar som hon ständigt blinkar från semester att skjuta regelbundet.

Njut av tid på en semesterbåt i Maddalena med Bradley Cooper, vacker Irina såg felfri i en vit trekant bikini med rygg och höga benbottnar. Den här enkla men sexiga designen är av badklädermärket Minimale Animale, en etikett Irina har varit mest framgångsrik nyligen.

Denna stil kallas den främling bikini och liksom Irina vit nyans, kommer också i olika andra färger. I själva verket älskar Irina det så mycket att hon fick den i gul och svart också! Klicka på höger för att klara upp det själv.

Om du älskar alla vita utseenden (bra med en solbränna) följer Irina ledningen och väskan med en enkel triangelstil. Titta på vår redigering nedan för prisvärda delar från Eres, Asos och Solid Stripes.

Orolig: Bradley tröttar noggrant när han vattnade in i havet

När hans gyllene glöd intensifierades som dagen gick vidare, poppade Bradley på en bakåt baseballlock i vit vilket åtminstone gav ett litet skydd.

Senare kunde en vän ses med en snap av Irina som hon visade på sin modell flyttar medan han poserar i slutet av fartyget.

Bradley och Irina har haft en rolig tid och strax före sin båttur åtnjöt de lite tid i Gardasjön, där Irina visades ha på sig en tennfoliehatt när hon solade.

Det var ingen tvekan om att hon försökte göra ett skönhetsslag med hennes lämnar i balsam under folien för att se till att hennes lås var blankt.

Kodak ögonblick: En vän var till hands för att fånga Irinas våldsamma språng i det coola blå havet

Varken Bradley eller Irina har talat offentligt om deras förhållande, men det verkar ha blivit allvarligt, efter att modellen mötte sin pojkväns mamma med vilken han är väldigt nära i september.

Joy skådespelaren tog då Irinas mor Olga tillsammans med paret för att se Beyonces konsert på Rose Bowl i Pasadena i maj, där han upptäcktes att hålla fast vid både Olga och Irinas händer när de gick .

De såg också nyligen på Wimbledon tennismästerskapet, där Irinas rep rep bekräftade att hon hade lider av en hayfever, som förklarade varför hon hade uppfattat sig tårig när hon satt med hennes beau.

Teknisk distraktion: Irina och Bradley fångade sig på sina e-postmeddelanden och nyheter på sina respektive telefoner

Irina är bara den senaste i en lång lista över kända skönheter Bradley har daterat efter slutet av hans fyra månaders äktenskap med Jennifer Esposito, som slutade 2007.

Skådespelaren har också daterat Renee Zellweger och Zoe Saldana, och har varit romantiskt kopplad till Jennifer Lopez och Isabella Brewster.

Kommenterade hans äktenskap i en 2011-intervju med Howard Stern, sade Bradley: ‘Det var bara inte rätt. Det är intressant. Det händer saker! ‘

Under tiden daterade Irina portugisisk fotbollsspelare Cristiano Ronaldo i fem år innan han splittrade i början av 2015.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går Gå Ner I Vikt På En Vecka nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att Viktminskning Tabletter lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Gå Ner ett Kilo I Veckan Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.