Donald Trump stoltserar med att han stannade på en Holiday Inn Express igår kväll

Donald Trump stoltserar med att han stannade på en Holiday Inn Express igår kväll

Folkets folk och en gratis frukost! Trump ståtar med att han stannade på Holiday Inn Express igår kväll

Donald Trump sängade ner onsdagskväll på en gemensam mans hotell nära Evansville, IndianaThe low end hotell erbjuder en gratis frukost varje morgon tillsammans med budgettvålar och schampon. Multibillionaire har stannat på vanliga hotell på kampanjspåret, inklusive Courtyard by Marriott och Hilton Garden Inn propertiesTrump klagade över ‘lögnare’ i media som rapporterar att han flyger sitt privata jetställe till New York City varje kväll efter kampanjförlopp ‘Jag vet mer om dessa hotell. Faktum är att jag, om jag förlorar, ska börja köpa några av dessa kedjor, skrattade han på torsdag

GOP främre löpare skrytte under en rally i Evansville, Indiana att han sovit onsdagskväll på budgetkedjan hotell i stället för sängkläder ner i snyggare gräv eller flyger hem på sin anpassade jumbo jet som har ett sovrum trimmat i guld.

‘Jag’ tittar på TV i min Holiday Inn Express ‘, sa Trump under hans Evansville-rally på torsdag eftermiddag när han diskuterade tittar på sina republikanska rivaler’ intervjuer.

Och han skyllde på ‘oärliga’ reportrar på baksidan av auditoriet för att utforma honom som en homebody som inte ville våga stanna natten någon annanstans än hans lyxiga Midtown Manhattan penthouse eller hans Mar a Lago privatklubb i Palm Beach, Florida.

‘Alla tror att jag flyger hem hemma varje natt. Nej, nej, de säger alla lögnare tillbaka där de säger’ Donald Trump, han kommer i sin 757 Boeing och han flyger hem och då kommer han ‘jag vill inte att flyga i timmar och fram och tillbaka! Jag vill inte ens spendera pengarna, om du vill veta sanningen. ‘

‘Jag’ m på en Holiday Inn! Kan du tro? Jag är på en semester Inn. Och jag gör det. ‘

Trump tweeted onsdagskväll att han verkligen var på low end hotell, som erbjuder en gratis frukost varje morgon tillsammans med budget tvål och schampo.

‘Jag är i Indiana där vi bara hade en bra rally,’ skrev han på Twitter efter en lång motorcykeltur som följde en rally i Indianapolis.

‘Fantastiska människor! Bo på en Holiday Inn Express nya och rena, inte dåligt!’

Trump är känt som ett snyggt freak och en germophobe som insisterar på renhet och måste anpassa sig till kampanjrutinen för att skaka varje hand i sikte trots risken för spridning av bakterier.

Holiday Inn Express är mest känd för sina långvariga ‘Stay Smarter’ TV-reklamfilmer som visar vanliga människor som flyger planer, utför kirurgi och akupunktur, freestyle rapping och till och med löser omöjliga matematikfrågor bara för att de väljer rätt hotell.

‘Dude! Du är inte piloten?’ Frågar en skrämmande helikopterpassagerare i en av reklamfilmerna.

‘Nej, jag har aldrig gjort det här förut,’ svarar en man på kontrollen. ‘Men jag stannade på en semester Inn Express igår kväll.’

PARKERING LOT FIT FÖR EN MOTORCADE: Trump och hans aides stannade på detta Indiana budgethotell, en inkongruös passform för en man värd en rapporterad $ 10 miljarder

För att inte spela favoriter sa multibillionären torsdagen att han stannat vid andra kedjor på kampanjspåret.

‘Jag’ är ofta på olika ställen ‘, sa han och citerade Marriott Courtyard. som ett exempel.

‘Jag menar, jag vet mer om dessa hotell. Om jag förlorar ska jag börja köpa några av dessa kedjor, tror jag. Åtminstone har jag lärt mig något. Nej, det är bra. ‘

Han stannade också en kall vinter vinter i en svit på det överdådiga Blackhawk hotellet i Davenport, Iowa.

En Trump-kampanjförespråkare bekräftade att kandidaten och hans assistenter stannade på en Holiday Inn Express nära Evansville på onsdagskväll men svarade inte på en begäran om en uppskattning av hur ofta han går hem mellan kampanjstopp.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.