Don tvingar semester kramar på barn

Don tvingar semester kramar på barn

Det är viktigt att ta itu med denna fråga tidigt, enligt representanter för Girls Scouts som säger att det är ett problem med tjejer som vet sina gränser i Amerika.

‘Tänk på det här sättet och berätta för ditt barn att hon är skyldig någon någon kram, bara för att hon inte har sett den här personen på ett tag eller eftersom de gav henne en gåva kan ställa scenen för att hon ifrågasatte om hon’ är skyldig ‘till en annan person någon form av fysisk tillgivenhet när de har köpt sin middag eller gjort något annat till synes trevligt för henne senare i livet, läser inlägget.

Garcia Baab sade att det är viktigt att lära unga tjejer om fysisk tillgivenhet, skyldighet och samtycke.

‘Tänk på dessa saker, tänk på vad du frågar ditt barn att göra, vad frågar du din dotter att göra? Fråga du henne om att ignorera hennes känslor, frågar du henne att vara ett folkvänner? ‘Sa Garcia Baab.

‘Om en pojke tar en tjej ut till middag och förväntar sig en kyss och ett alarm går av för den tjejen och säger’ Jag vill inte kyssa den här pojken, jag är inte bekväm ‘om vi har lärt henne att ignorera det larmet då kommer hon inte att lyssna på det och hon ska senare göra något som hon kan ångra. ‘

Garcia Baab sade också att ‘främlingskrig’ borras i barnens sinnen i en ung ålder, så släktingar som de inte ser ofta är verkligen främlingar till dem.

‘Allt vi’ försöker verkligen säga är att lyssna på dina barn och låta dem sätta gränser ‘, säger Garcia Baab.

Så även om du kanske vill ha en kram denna semester säsong, kanske ett barn inte vill krama dig tillbaka, och föräldrar ska låta dem avstå, sa hon.

‘Jag vill att mitt barn ska gå in och varje gång hon ser min mamma för att ge henne en kram och berätta för henne hur glad hon är att se henne, men jag vill också att mitt barn ska förstå att det är ok för henne att säga’ nej , ‘sa Garcia Babb.

‘Detta var bara konversationsstartaren vi försöker inte berätta för folk hur man förälder sina barn, alla måste fatta besluten inom sin egen familj, men vi säger att lyssna på dina barn och kanske ha ett annat sätt att säga hej till alla .’