Domare godkänner bosättning i rakad lönedräkt mot Pierce Manufacturing

Domare godkänner bosättning i rakad lönedräkt mot Pierce Manufacturing

Ett klagomål som Ehmann lade fram för arbetstagarnas räkning i februari förklarar att Pierce rakat tid från produktionsansvariga ‘tidskrifter genom att dra av eller misslyckas med att räkna minst tio minuters tid per arbetsdag, totalt minst 50 minuter per vecka. har räknats som övertid.

Ehmann, en monteringsarbetare, som framgår av klagomålet, sa att han vanligtvis arbetade en 44 timmar och 50 minuters arbetsvecka men betalades endast för 44 timmar.

‘Killar på Pierce ville bara jobba och göra sitt jobb och gick hem och det tog förmodligen den rätta personen att veta vad som hänt,’ sa John, en anställd på lång tid som inte ville gå på kamera. ‘Alla gör misstag. Så länge de korrigerar sig är det inga problem.’

Domaren anser att ärendet är avslutat. Företaget väntar på uppsägning för att betala skadorna till anställda.

Åtgärd 2 Nyheter talade till en nuvarande medarbetare som var i rättssal onsdag morgon som sa: ‘Jag visste aldrig att något var fel, jag har varit här sedan 1989, jag kom precis till jobbet, gjorde mitt jobb och gick hem. Alla gör misstag, så länge de rätta till misstagen, är det inga problem, säger John.