Dolphins Monday Night Football matchup

Dolphins Monday Night Football matchup

En seger i Miami klipper Patriots ‘nionde raka AFC-östmästerskapet, men här är några andra fakta för att veta att du går in i matchen på Monday Night Football på WCVB.

1. Patrioter har en förlorad rekord i Miami

Sedan ankomsten av Tom Brady och Bill Belichick har patrioterna sett så mycket framgång, backat upp med fem Super Bowl segrar. Men när det kommer patrioterna att leka i Miami, har de inte haft stor framgång.

Patrioterna är 16 36 hela tiden i Miami, som inkluderar två eftersäsongsspel. Delfinerna har vunnit tre av de fyra sista mötena med patrioterna i Miami.

2. Tom Brady spelar ganska bra på måndagar

Vi vet alla hur bra Brady kan spela på söndagar. Han har en mängd division- och konferensmästerskap och fem ringar å ena sidan för att backa upp det. Men Brady är också fantastiskt på måndagar.

Brady har hakat 15 segrar över 21 måndagskvällfotbollsspel i sin karriär. Det händer så att hans bästa Monday Night Football-prestanda kom i 2011 Miami när Brady kastade för 517 yards och fyra touchdowns. Den fem-tiden Super Bowl-mästaren har också kastat tre eller fler touchdowns i 10 måndagskvällspel.

Brady kämpar i Miami men skryter med en 7 8 rekord mot delfinerna när de spelar i Florida.

3. Nyare ansiktsnyckel för patrioter

Ingen Julian Edelman. Ingen Rob Gronkowski. Chris Hogan är aktiv, men hur mycket han kommer att vara beroende av återstår att se.

Utanför Danny Amendola kommer det mottagande korpset Brady att förlita sig i Miami är relativt nytt för New England den här säsongen. Vi kan förvänta oss Amendola och Brandin Cooks för att ge många mål för Brady. Rex Burkhead kan också se några pass, men han kommer att vara beroende av att överföra sin rusning i Buffalo till Miami.

Dwayne Allen kommer att fylla i för Gronkowski som han tjänar sin enda spelupphängning för en sen hit på Bills cornerback Tre ‘Davious White.

4. Patriotsvinsten får dem närmare en annan milstolpe

Storylinen i denna matchup är hur framgång har utrotat patrioterna när de är i Miami, men de jagar historia måndag.

De har vunnit 14 raka road games, redan den mest i franchise historia. En seger i Miami skulle ha patrioterna tre vägar vinner bort från NFL-rekordet av 18 rakt innehas av nuvarande Jimmy Garoppolo ledde San Francisco 49ers.

Det är ‘Patrioternas’ näst sista vägspel på året med deras sista vägspel nästa vecka i Steel City för att möta Pittsburgh Steelers.

5. Spelets nummer är 20

Ja, vi ska vara noga med vad nr 12 gör på fältet, men numret 20 är det nummer som kan definiera detta spel.

Om patrioterna får en seger i sitt 105: e möte med delfinerna, kommer patrioterna att klara sitt 20: e divisionskampanj i franchisehistoria. Det skulle vara deras 17: e divisionstitel sedan Robert Kraft köpte laget 1994 och deras nionde raka AFC East-titel.