dollar renovering på semesterhus turné BILDER

dollar renovering på semesterhus turné BILDER

Fäst ‘före’ och ‘efter’ bilder av vad du renoverade.

Charles och Betsy Phillips renoverade sina fem sovrum Colonial in Summit med handgjorda skåp och detaljerat detaljerat träverk som tillsammans med dess inredning kommer att göra det ett måste se på årets 7 december Holiday House Tour till fördel Reeves Reed Arboretum i toppmötet.

För det mesta bevarade fasaden av deras hem 1933 de förstorade köket, sovrummet och garaget och lade till ett familjerum. Tre fulla badrum renoverades, och ett fjärde badrum och två pulver rum tillsattes.

‘Vi skrev bokstavligen hela huset’, sade Betsy Phillips om 18 månadersprojektet som förstorade huset för att möta behoven hos deras familj på fyra. ‘Vi torkade till och med taket.’

Paret förväntade sig en fullständig renovering som fanns i coffered och takbjälkar, nya eldstäder och många bekvämligheter skulle komma till ett högt pris. Vad de inte trodde var graniten.

Att slå en vägg av den fasta klippan stoppade arbetet för att gräva ut och förstora källaren. För att fortsätta behövde de anställa en skicklig stenmason för att bryta igenom med en jackhammer.

‘Vi var tvungna att spendera $ 30.000 extra dollar bara för det,’ sa Charles Phillips.

Projektet, som kostade dem mer än 1 miljon dollar i slutet, gav cirka 2 000 kvadratmeter till huset, vilket gav dem totalt 5.500 kvadratmeter boyta som behagar dem.

‘Vi hade för avsikt att rippa platsen bortsett från början’, säger Charles Phillips, en bilhandlare. Även om det kom till en kostnad som var mer än vad de hade förväntat sig, tillade Betsy Phillips, som arbetar i detaljhandeln. ‘Vi köpte ett hus som behövde mer arbete än vi trodde. Det var ett större företag än vi någonsin föreställde oss att det skulle vara, men när du är i det fortsätter du bara.’

Garaget och sovrummet ovanför det byggdes om från stiftelsen upp för att förstora båda områdena, göra plats för två bilar och en rymlig master suite med hans och hennes klädkammare.

De handlade ett av hemmet s ursprungliga sex sovrum för ett andra våning tvättstuga. I källaren installerade de en hemmabio, en bar och lagring för ‘några hundra’ flaskor vin. Vad hade varit en vind En neddragningsstege är nu tre våningar hemmets högsta nivå med gästrum, kontor och förråd.

Baksidan av huset utökades också, vilket gjorde plats för det förstorade köket, en hall och ett nytt familjerum. En ny trappa byggdes för tillgång från källaren genom den nya toppnivån.

Paret anställde en Pennsylvania-hantverkare för att få in lämpliga detaljer i tiden.

‘Han kom och arbetade här i mer än ett år,’ sa Betsy Phillips. ‘Han gjorde allt, bokfall, baseboards, takbjälkar etc.’.

Utanför innefattade hans arbete byggnad av trähyllor för stormrännorna, vilket gav en elegant yta till utsidan. Utsidan av hemmet var förstärkt med en expansiv uteplats och en stor sten spis för underhållande.

Utomhusbelysning som påminner om hemets era var en extra fördel med behovet av att driva en gasledning för att stödja en back-up generator för huset.

‘Vi har blinkande gaslanter,’ sa Betsy Phillips.

Carolina Lanterns installerades över ytterdörren, nära garaget och på en lampa stolpe.

Betsy Phillips sa att de ville stödja Reeves Reed Arboretum och hjälpa till att fira 25-årsdagen av den årliga house tour fundraiser. 7 Holiday House Tour. (Biljetterna är $ 50 på turnédagen, detaljer om arboretet

Hon sätter ut huset med sina egna dekorationer och några ärvda från sin mamma.

‘För 25-årsdagen behövde de människor att stiga upp, och vi var glada att göra det,’ sa hon. ‘Jag har brutit ut alla mina juldekorationer från två generationer.’

En 1933 Colonial in Summit var tarm renoverad och förstorad.

Rachel Kapner av Creative Wallcoverings Interiors i New Providence utformade inredningen; Gary Foltz av Kingston, PA constucted skåp och interiör och exteriör träverk.

I New Jersey är semesterhusturnéer populära säsongsarrangemang, som ofta ökar pengar för välgörande orsaker. Här är ett urval av andra områdesresor:

Dec. Tour fyra magnifika hem i Two River-området. Alla fortsätter att stödja besökande sjuksköterskans förening i Central Jerseys Hospice-program. För mer information, ring (732) 224 6780.

2 december: För Essex County Historic Holiday House Tour, kommer 14 historiska hem och platser att klä sig under semestern och erbjuda underhållning, förfriskningar eller utbildningsmöjligheter. Avgifter och tider varierar beroende på plats (vissa är gratis). Inkluderat är Thomas Edison Glenmont i West Orange, huvudhuset på Greenwood Gardens i Short Hills och Ballantine House på Newark Museum. Under december, för mer information, ring (973) 202 8519.

6 december, 10, 13 20: Drumthwacket, den officiella guvernörens bostad i Princeton, öppnar sina dörrar varje december för Holiday Open House-turer. Holiday decor med naturmaterial har installerats i matsalen, biblioteket och musikrummet på 354 Stockton St. av volontärer från Garden Club of New Jersey medlemsorganisationer.