Dolda meddelanden i isbjörnar på Coca

Dolda meddelanden i isbjörnar på Coca

Läckra isbjörnar! Hemliga symboler som är dolda på Coca Colas ikoniska semesterblåser är uppenbarade så hur många kan du upptäcka?

Coca Cola tog tillbaka de ikoniska semesterbjörnarna i 2016 efter tre år utan dem. Det visar sig att det finns dolda symboler i isbjörnen som finns på koksburkarna, till exempel flaskhattar som används som ögon. De isbjörnarna skapades av illustratören Noma Bar för en 1993 semester kommersiell betitlade Northern LightsCoa Cola visade tidigare de hemliga symbolerna, men de dolda ritningarna fick ny uppmärksamhet denna månad när en Reddit-användare upptäckte dem

Hemlighet: Vid närmare kontroll visar det sig att isbjörnen har flaskhuvud istället för ögon och det vita märket på näsan är formad som en koksflaska

Märket visade tidigare de hemliga symbolerna förra året, men de dolda ritningarna fick ny uppmärksamhet tidigare i månaden när en Reddit-användare upptäckte dem.

Först är ögonen på isbjörnen inte bara små svarta prickar. När man tittar närmare, är de faktiskt upp och ner flaskhattar som de som finns på gammaldags glaskoksflaskor.

Således ligger flaskans lockkant som björnarna ‘ögonfransar som en del av den snygga designen.

Det finns också mer än att träffa ögat när det gäller djuren ‘näsor’, särskilt det lilla vita märket på dem.

Vid första anblicken verkar det som om deras näsor bara skiner från kylan och snön. Men det lilla vita märket är faktiskt format som ett litet glas Coca Cola-flaska.

När björnen dras från sidan har några av dem även varumärket Coca Cola-band i stället för en mun.

Isbjörnarna, som gjorde sin debut i 1993 med kommersiella titeln Northern Lights, skapades av illustratören Noma Bar och har sedan dess varit en Coca Cola-tradition.

Frederic Kahn, designchef för Coca Cola, delade tidigare på varumärkeswebbplatsen där de dolda symbolerna placerades där med avsikt att hjälpa till att signalera varumärkets identitet.

‘Vi ville hålla samma utseende och personlighet samtidigt som vi skapade en mer grafisk illustrationstil som skulle vara lätt att skriva ut runt om i världen’, sa han.

‘Vi ville också integrera signatur Coca Cola-element så att Coca Cola-isbjörnen omedelbart kunde identifieras som vår tillgång.’

Bar delade också hur mycket tanken gick in i björnarna under designprocessen.

‘När jag började skissera en grupp isbjörnar insåg jag att jag inte bara ritade björnar, utan också landskap,’ sa han.

‘Så jag behandlade dem som kurviga snöiga landskap på vissa ställen skapar silverkurvorna en Coca Cola-flaska.’

Flaskmotivet, förklarade han, speciellt cola-kronorna, hjälpte honom att föra livet till björnarna.

‘Böjning och vändning av kronan gjorde det möjligt för björnen att vara mer uttrycksfull’, tillade illustratören ‘och till och med hjälpte mig att definiera björns kön’.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappan i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj timmars ultimatum Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör vid 76 års ålder Moment regeringshack Corbyn svar på maj uttalande Stephen Hawking talar om en kort historia av tiden 1992 Moment Maria Lebedeva är upptagen i en hemsk bilkrasch Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Arbetskommitténs ledamöter runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Studerande som grät krokodiltårar bekänner att döda. Mamma älskling: Oklahoma kvinna, 45, som gifte sig med henne. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemliga agent. VINTER! Snövarning för London och. MEST LÄS NYHETER Föregående.