Djurhemmet erbjuder tips för att hålla dina husdjur säkra på vintern

Djurhemmet erbjuder tips för att hålla dina husdjur säkra på vintern

BOISE När vi börjar se mer vinter som väderförhållanden uppmanar djurhemmen människor att ordentligt ta hand om sina husdjur.

Varningarna sträcker sig från att skydda husdjur från det kalla vädret och kanske tänker två gånger om att ge ett husdjur som en semestergåva.

Verkställande direktören för Meridian Canine Rescue, Jessica Ewing, säger varje januari att de börjar se fler förfrågningar om att ta hundar in, antingen från andra räddar eller skydd som inte har rummet eller från ägarna.

Ewing säger oftast att resonemanget är att folk antar en hund för semestern som en gåva och det tränar inte. Det är många gånger det beror på att människor inte var beredda för de ansvarsområden och arbeten som följer med att ta hand om en hund.

Om du funderar på att anta ett djur uppmuntras du att verkligen tänka på det och se till att det inte är en impulsköp, speciellt under semesterperioden när folk tenderar att ha mycket på gång och ha mindre ledig tid.

‘Egentligen överväga huruvida din familj ska göra extra tid i ditt schema för att låta hunden ha lugn och ro att anpassa sig i hemmet, sade Ewing. Säker alla är ombord. Få barnen inblandade, ta in dem, se till att det passar bra för alla.

‘Vi träffas och hälsar också med de andra djuren i hemmet och försöker se till att alla i familjen är snälla på samma sida om det här livet som du gör, tillade hon.

En annan trend skyddshus se denna tid på året är samtal om ett husdjur kvar utanför i farliga väderförhållanden. Ewing säger Om det är för kallt ute för dig är det förmodligen för kallt för ditt husdjur.

Så titta på tecken på att ditt husdjur är obekväma.

är en lätt, sade Ewing. de går i kylan, om marken är för kall för dem, kommer de att lyfta upp sina tassar mycket och så de verkligen obehagliga. Du vill inte att din hund ska vara ute i kylan under längre perioder.

Om du ser en hund eller husdjur kvar ute i dåliga förhållanden, eller ett dödligt djur, bör du kontakta djurkontroll. De flesta husdjur är microchipped så att de kan förenas med deras ägare.