Djur som gör Australien Deathtrap det är

Djur som gör Australien Deathtrap det är

Krokodiler. Det här är de saker som folk tycker om när de hör ‘Australien’ och med god anledning. Dessa saker kan växa upp till 25 meter långa och dödade uppskattningsvis 20 personer i fjol ensamma.

Krokodiler ligger bakom rovdjur, de väntar på intet ont anande att du ska gå tillräckligt nära älven så att den kan kasta sin kropp ur vattnet och ta dig i sina käkar som är beväpnade med rakhyvlar. Och när den famnen griper dig, är det spelet över. När dessa saker tar dig, går det in i det som är känt som en ‘dödsrulle’ för att slita klumpar av kött, utan att de inte kommer att hålla dem under vatten tills du dricker . Då äter de dig.

De tre farligaste typerna av haj är: Bull Shark, Tiger Shark och den stora pappan av dem alla Great White. Australien är hem för alla tre.

Tiger Sharks, också kända som soporna på havet eftersom de äter någonting med en puls (och ibland, även saker utan en). Det kallas Tiger Shark på grund av tiger som ränder längs det är tillbaka.

Och stora vita, den största rovfisken i havet, som ofta når längder på upp till 23 ft, är dessa djur i grunden de perfekta jägarna, strömlinjeformar kroppar som betyder att de kan simma upp till 25 mph, tugga genom stål och hoppa ut ur vattnet för att fånga en hjälplös tätning.

Dessa hajar lever på ett ställe, djuphavet. När dessa hajar attackerar det brukar det bara vara en ‘testbit’ där hajen tar en snabb smak av djuret. De gör det för att de stora vitana, som de flesta hajar, förlitar sig mest på lukt-elektromagnetiska fält för att hitta be och deras vision är inte det bästa. Så det kan lätt misslyckas med att man simmar för en säl, en väldigt stor tätning.

Sharks dödar runt en person per år i Australien, och det finns cirka 12 attacker året om. Förmodligen för att krokodilerna slog dem för det.

Just när du trodde att Australiens vatten inte kunde bli värre, löper du in i dessa hjärnlösa mördare (bokstavligen har de ingen hjärna)

The Box Maneter är ett djur som bara flyter runt i det grunda vattnet längs Australiens stränder och väntar på en ususpecting person att simma vid det, då WHABANG, 60 + meter långa tentiklarna slingrar runt personerna benet injicerar flera harpun som utlösare full av gift. Döden vitin minuter. Det finns ingen anti venom tillgänglig och även om du överlever, måste du lägga på timmar av utarmande smärta, eller en disfugingärr.

Okej, det är Australiens vatten gjort, nu kan vi flytta till landet (Joy).

Australien är återigen hem för de mest dödliga typerna av spindlar på planeten, inklusive:

Sydney Funnel Web

Fågeln Tarantula (Ja, en spindel som äter Fucking birds)

TrapDoor Spider (En spindel som tar efter Jigsaw)

Och du tänker troligen ‘Ingen spindel är en match för min rullade tidning’ ja det är förmodligen sant. Men vad händer om du inte läste tidningen eftersom jag inte vet, din allergiska mot tidningspapper, och du hittar en av dessa spindlar i din gård men lyckligtvis har du en simbassäng. Hejdå spindel! . Eller inte . Eftersom Australien är så knullat, kan spindlarna överleva under jävla vatten

Så ja, även vatten som du äger i Australien har något i det som kan döda dig.

Spindlar har dock en låg dödlighet, eftersom rekord började endast 18 personer har dödats av Spider Bites i Australien. Tack fan för Rolled up Newspapers.

Tänk dig att du är ute efter en trevlig promenad i den australiensiska vildmarken när du ser en färgstark och ofarlig utseende fågel du går för att ge den bröd som den är en slags enorm anka, så plötsligt sparkar den ut och sparkar igen.

När en inkräktare är i sin terratory, eller den är konfronterad, eller någon kille med ett upprorskärm, kommer fågeln att slänga ut med en spark.

Enligt min mening förtjänar han vad han får.

Anledningen till att denna spark är så dödlig beror på att i slutet av fåglarna är foten en 6 tums klo, som lätt kan riva insidan av en människa.

Gud hjälp mig, okej ormar. Australien är hem för beräknade 100 giftiga ormar, i själva verket är Australien det enda stället på jorden där det finns mer giftiga ormarter än icke-venonmous, Fan fucking tastic,

Australien, överraskning överraskning, är också hem för de tre mest giftiga ormarna på planeten, det här är:

Kusten Taipan (Mest giftig orm)

Kung brun

Tiger Snake

Ja, Australien är hemma för ormen med den mest potenta giften på planeten, rulla upp kusten Taipan, bara en droppe gift från denna varelse är tillräckligt för att döda 20 jävla människor. Tack och lov om du råkar få biten av en orm i Australien finns det Anti Venom för de flesta. Mest .