Djupa rabatter drar shoppare till Outlets på Thanksgiving

Djupa rabatter drar shoppare till Outlets på Thanksgiving

De på framsidan av linjen hade väntat i ca 90 minuter för att komma in. De på framsidan av linjen hade väntat i ca 90 minuter för att komma in. (Jimmy LaRoue)

Dawn Hodges var den andra personen i linje utanför The North Face på Williamsburg Premium Outlets Thanksgiving kväll, och hon var där med ett syfte. öppning.

‘Vi’ är här varje år eftersom North Face har de bästa erbjudandenen, säger Hodges. ‘Deras pullovers som är $ 55, $ 65, $ 75, är $ 19,99. Deras jackor är $ 24.99 som normalt är $ 100. Du kan inte slå erbjudanden här. ‘

Jaden Perez, 22, av Newport News, längre tillbaka i The North Face-linjen och med en The North Face-tröja, hade ett enklare syfte att komma ut.

‘Jag ville bara ha en tröja,’ sa Perez. ‘Och min flickvän jobbar faktiskt där, så jag släppte henne in där och jag skulle bara hämta en tröja. Jag skulle inte gå ut för att handla, men eftersom jag redan var här kanske jag också. ‘

Många ställen annonserade djupa rabatter på utvalda eller alla varor. Reebok-utloppet hade skyltar i sitt fönster att marknadsföra 50 procent av hela affären, medan Papaya-utloppet också innehöll ett 50 procent av tecken.

Andra butiker hade redan öppnat sina dörrar, medan på Kate Spade New York väntade ytterligare 100 plus personer att gå in i små grupper, eftersom affären innehöll 70 procent rabatt. Butiken hade en kö in på trottoaren för de som väntade ute.

Några butiker, som Nike utlopp, öppnade senare.

Andra butiker, som Brighton Collectibles, stängdes Thanksgiving. Fredag.

Butiker på andra ställen var också öppna, eller öppnades senare på kvällen.

På Richmond Road utanför Williamsburg Premium Outlets riktade James City County Police trafik, och det var en synlig polis och säkerhet närvaro som gick på trottoarer på utloppscentret. Fredag, ett spann på 28 timmar.

De första 500 Black Friday-shopparna besökte förvaltningskontoret fått en semestertema-swag-väska full av godis och rabatter, inklusive 20 väskor som hade ett presentkort från 20 dollar från utvalda återförsäljare.

För Hodges räknar hon med en produktiv kväll med shopping.

‘Jag blir ganska mycket mer än hälften (av min shopping) gjort’, sa Hodges. ‘Det här är början, och jag kommer nästan att bli färdig efter att jag lämnat det här galleriet idag.’

Shoppare fyllde parkeringsplatserna vid Williamsburg Premium Outlets torsdag kväll för att handla för fynd. James City County Police styrde trafiken på Richmond Road. Även om parkering var knapp i mycket av utloppscentret var tomma utrymmen kvar vid entrén Old Towne Road.

Shoppare fyllde parkeringsplatserna vid Williamsburg Premium Outlets torsdag kväll för att handla för fynd. James City County Police styrde trafiken på Richmond Road. Även om parkering var knapp i mycket av utloppscentret var tomma utrymmen kvar vid entrén Old Towne Road. (Jimmy LaRoue)