DJ Sadiq Gill

DJ Sadiq Gill

Libanons land bildades från en del av det osmanska riket, som styrde Mellanöstern i fyra århundraden före första världskriget. Efter det var det en del av mandatområdet avsatt av England och Frankrike för avveckling av judar och muslimer. Det var upprättat som ett självständigt land efter andra världskriget. En gång övervägande kristen (54% till 44% muslim) blev i mitten av 60-talet välmående trots bristen på oljebaserade resurser, livlig med verksamhet, byggande av lägenheter, hotell och turism med högsta levnadsstandard för alla arabiska länder i världen. Huvudstaden, Beirut, växte från 450 tusen till 1,25 miljoner personer (cirka 50% av Libanons befolkning). Landet var stolt över att Beirup heter ‘Paris’ i Mellanöstern.

Livet av Ms Hennes uttalanden berättar historien:

Hon växte upp höra prata om religion och politik. diskussionen var anti-israelisk, jämställd Israel och judar med djävulen. Hon deltog i en privat kristen skola.

Hon beskriver palestinska grymheter mot kristna. Hon säger att palestinierna skulle parkera sina stridsvagnar och kanoner framför sina bombskydd och starta raketer i Israel, sedan köra bort och veta att Israel skulle avfyra tillbaka och slå de kristna bombskyddarna.

Hon säger: ‘Mitt hem i Libanon förstördes av beskjutning, jag bodde i ett 8 x 10 fotbomskydd i sju år mellan 10 och 17 år, jag åt gräs att leva, drack smutsigt vatten från en närliggande vår och spenderade kvällar i stearinljus som täcker mina öron från ljudet av bomberna som exploderar runt mig. ‘

Hon säger: ‘En gång i åldern 13, gick jag till sängs klädd på min söndag bäst för att jag ville se bra ut för begravning om jag blev dödad av muslimerna. Mitt enda brott var att jag var kristen i det som en gång var den enda övervägande kristen land i Mellanöstern innan islamisk jihad tog tag i och förvandlades till en terroristortort. ‘

Den natten räddades hennes liv av den israeliska invasionen till Litani-floden. Hon bodde fyra år ‘skyddad’ av närvaron av IDF.

Hon säger, ‘israelerna kom till Libanon för att befria dem 1982, eftersom Hizbollah hade anslutit sig till palestinierna.’ Hennes mamma skadades i beskjutningen, togs till ett sjukhus i byn som en israelisk läkare och två israeliska sjuksköterskor hade, och togs sedan i en israelisk ambulans till Israel för medicinsk behandling. (Hon var då en tonåring.)

På sjukhuset tog IDF-helikoptrar i israeliska olyckor en förväntan på en arg reaktion mot henne och hennes mamma, men en israelisk sjuksköterska tog henne runt, ‘oroa dig, vi ska ta hand om din mamma.’ Hon grät och berättade: ‘Det här är folk med medkänsla jag vill leva med. ‘

När hon relaterade upplevelsen av vänlighet på det israeliska sjukhuset, säger hon att hon bröt ner sobbing för att hon hade ‘erfaren civilisation för första gången i mitt liv.’ Efter 22 dagar på det israeliska sjukhuset återvänder Gabriel och hennes mamma till Libanon.

Gabriel flyttade till Israel år 1985, fick ett jobb som nyhetsankare vid Mellanöstern News, talar flytande engelska, franska, arabiska och hebreiska. Hon bor nu i Amerika.

Idag är Gabrielle s budskap för den ‘politiskt korrekta’ i Amerika och Europa, som inte verkar förstå händelserna till Libanon och deras orsaker:

Hon säger, ‘Varför visade inte USA-medierna mer av halshuggen av Daniel Pearle och andra så att folk skulle förstå vad verkligen gratuitous grusomhet är.’

Hennes minnen är ännu mer hemska: en kristen mamma med sin unga son knuten till hennes knä tvingades att skära av hans h; kanske ännu värre, en kristen pappa och mor, varje ben av deras barn fastspänd till deras midjor då de dras ifrån varandra!

Hon säger: ‘Vi är ständigt berättade att islam är en fredens religion, att endast en liten andel muslimer är mördare. Var är beviset? Kanske kan de inte tala ut i arabiska länder, men här i Amerika kan de var var är försäkran från moderata muslimer att islam kommer att låta oss leva i fred i våra egna kristna länder? ‘

Hon säger, ‘Hamas-stadgan från 1988 för att förstöra Infidels lär ut, från deras moskéer, hur muslimer kan kräva rättigheter och sedan ta över länder som skyddas av demokratiska principer för kristna majoritetsländer.

Hon säger, ‘Osama bin Ladin var en av 53 barn, han själv hade 27 barn. Var är det någon oro i de’ politiskt korrekta ‘västerländska demokratierna om sådana födelsetal som vi öppnar våra lands portar?’

Hon säger, ‘Var finns de islamiska rösterna av sanity för fredlig sammansättning av vår kultur och religion med islam? Finns det något? Och om inte hennes budskap är vaknat Europa och Amerika, se vad som hände med kristen libanon’!

Obs! För att slutföra Libanons historia angående dess majoritetsreligion är nuvarande informationen att dess muslimska befolkning nu är 60%, ökad från 44% bara för flera årtionden sedan, så den kristna andelen har sjunkit från 54% till 38%.

Aaron Kolom kvalificerar sig som en ‘raketforskare’ med över 50 års rymdteknik: Stressanalyst till chef för strukturvetenskap på många militära flygplan, till Corp Director Structures and Materials, Asst. Chief Engineer Space Shuttle Program genom första tre flygningar (tilldelat NASA Public Service Medal), Rockwell International Corp .; Programchef Concorde SST, VP Engineering TRE Corp .; Aerospace Consultant.

Aaron L. Kolom från Brainwashed och Miracles

Den uppfattade sinnena av den sekulära eliten är Darwin Evolutionism!

Att tro på dem Ha tro på vetenskap och logik!

I februari 2000 kapade nio afghanska asylsökande med handvapen och sprängämnen en Boeing 727 på ett internt flyg från Kabul och beordrade piloten att flyga dem till Storbritannien. Flygplanet var riktat till Stansted flygplats där det fanns en 70 timme kvar mellan kaparna och polisen och SAS innan de så småningom gav sig upp. De dömdes och fängslade för deras brott, men senare dömdes domarna på grund av att lagens tvingande lag inte hade tillämpats korrekt vid sin rättegång. År 2004 försökte man utplåna dem från Förenade kungariket när en invandringsdomstol sa att deportation skulle utsätta dem för risk för omänsklig eller förnedrande behandling i strid med artikel 3 i Europakonventionen om mänskliga rättigheter. Detta trots det faktum att brittiska trupper i slutet av 2001 hade hjälpt till att omdirigera talibanerna från vilka de sa att de flydde.

År 2006 beslutade den engelska högerdomstolen att kaparna skulle få vara bosatta i Storbritannien som äkta flyktingar och tillåtet att leva och arbeta där fritt. För att neka dem inträde domaren skulle ha förnekat dem deras mänskliga rättigheter.

De 9 kaparna och 25 familjemedlemmar återfanns till sist i bostadsfri bostad i London och gavs välfärdsstöd. Inklusive en rejäl rättshjälp räkningen den totala kostnaden för denna fiasko till den brittiska skattebetalaren var mellan tjugo och trettio miljoner pund. Saken ledde till denna fördömelse från Sir Andrew Green, ordförande för den väl respekterade organisationen Migrationwatch UK: Detta är inte ett missbruk av ministermakt, det är en brist på sunt förnuft i rättssystemet. Vi har 5 000 trupper i Afghanistan, men dessa kapare ska få rätt att stanna i obestämd tid i Storbritannien med full tillgång till välfärdsstaten.

James Bartholomew, som skrev i International Express 2006 under rubriken ‘Kentucky Fried Farce, som visar dårskap i Human Rights Act’, skrev om fallet med Barry Chambers, som misstänktes att stjäla en bil, som hade klättrat upp en avloppsrör på en tak där han kastade tegelstenar och kakel på polisen. Polisen svarade genom att ge honom läsk och Kentucky Fried Chicken. Korkdryckningen var oacceptabel för kamrar. Han ville ha en två liters flaska så att polisen var tvungen. Alla sa att han var på taket 19 timmar under vilken tid han matades, vattnas och fick ta av taket och skorstenstaget i huset. När man frågade varför polisen behandlade honom som de gjorde svarade en talesman: ‘Även om han är på taket, är det ett problem att vi fortfarande måste ta hand om hans välbefinnande och mänskliga rättigheter.’

På samma sätt rapporterade London s Mail The Mail på söndagen fallet av Chief Constable David Coleman som vägrade släppa bilder av två flyktiga mördare till följd av rädsla för att de skulle kunna bryta sina mänskliga rättigheter. Han sa att kraften måste överväga lagen om mänskliga rättigheter och dataskyddslagar vid uppmaning att publicera önskade fotografier av de två männen.